2821
2789
عنوان

بدون عنوان

73 بازدید | 6 پست

باید اعتراف کنم که من خستم از مستقل بودن.از اینکه پول پس اندازمیکنم طلابخرم.پس اندازمیکنم زمین بخرم.پس انداز میکنم ماشین بخرم من از همهههههه ی اینا خستم

من دلم میخاست مثه اون دخترایی باشم که تا شروع به کار میکنن باباشون براشون یه ماشین میندازه زیرپاش،براش طلامیخره.براش خرید میکنه.اما متاسفانه من باید خودم پول جمع کنم لباس بخرم خرید کنم ماشینمو عوض کنم .شدم یه پا مرررد براخودم):

اما وااااقعا خستم واقعا دوس دارم یکی باشه که بگه بسههه تمومش کن.دلم میخاد یکی باشه که بجام بدوعه،بجام تلاش کنه تامنم بتونم استراحت کنم.این همه دوندگی تا کی و به چه قیمتی اخه؟!!

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آن چه در وجودم هست خیانت میکنم...!

شکر کن که خودت با تلاش خودت به همه چی رسیدی

و منت کسی سرت نیست

یه مقداری که تکمیل شدی که به نظرم الان تو اون شرایط هستی به خودت استراحت بده و از زندگی لذت بیشتری ببر

تنها اوست که می ماند.زندگی هنوز هم زیبایی خودش را دارد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی من دوس دارم رو پای خودم باشم ن بقیه

مستقل بودن بدنیست اما خانواده هم باید باشن که ساپورتت کن.نباید فشار زندگی و مشکلات فقط رو تو باشه اینجوری خیلب زوددد فرسوده میشی

شکر کن که خودت با تلاش خودت به همه چی رسیدی و منت کسی سرت نیست یه مقداری که تکمیل شدی که به نظرم الا ...

ممنون ولی ارزششو نداشت