2777
2789
عنوان

دور کمر

64 بازدید | 3 پست

ایا اندازه دور کمر به قد ربط داره؟ دور کمر ۸۰ بزرگه؟

من لاغرم ۴۹ کیلو ام قدمم ۱۷۰ یکمم کمبود وزن دارم نسبت به قدم با این حال دور کمرم ۸۰ و شلوارم ۳۲

ایا کمرم بزرگه یا نسبت به قد وزنم اوکیه؟

کمر باریک نیستی شیپ بدنیت اینطوره

منم ۴۹ کیلو ام با ۱۶۷ سانت قد

ولی دور کمرم ۶۲ سانته شلوار ۳۰ برام گشاده ،روی لگنم میمونن شلوارا

این دختر قشنگی که توی پروفایلمه دختره خالشه قند و نبات خاله است 🥺🧸🫀 این جانب عاشق دوغ و ترشیجات لواشک و تمر هستم ، میتونم تا عبد فستفود بخورم و خسته نشم🫠😁🤤 اگر بخوام خودمو توضیف کنم تا یه تصور ذهنی داشته باشید ، لاغر ،قد بلند تا حدودی(۱۶۷) پوست سفید سفید ، صورت گرد و دارای لپ ، چشمام کشیده است موهامم بلوند کردم😛کاراته کا هستم ، دختری به شدت احساسی مغرور و مودب به شدت مهربون ،بزرگترین لطفی که مادر پدرم بهم کردند یاد دادن ادب بوده چون هیچوقت بزرگ تر از خودم رو تو خطاب نکردم و با اسم هم صدا نزدم، احترام خط قرمزمه اگر نمیتونی ادب و احترام رو موقع حرف زدن داشته باسی جوابمو نده گله زیبا🩷🌼 اگر هر کمکی از دستم بر میومد اول به من بگو بعد راجب بهش تاپیک بزن بوس بوس خسته ام شدید😁🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور کمر میشه کم عرض ترین بخش تنهدور نافتون رو میگین شما؟

نمیدونم دور نافمو ولی من بدنم کلا رون و باسن دارم ولی از بالا بدنم زیاد پر نیست یعنی کمرم نسبت به جاهای دیگم کوچیکه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز