2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک هام

305 بازدید | 13 پست

تو عکس چرا هاله هاش دیده نمیشه اون دوتای اخری هاله خیلی کمرنگ داره ولی نمیدونم چرا دیده نمیشه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی از چپ هالشو دیدم    

واقعا؟؟؟؟همش هاله داره ولی تو عکس مسخص نیس تو نور میشه دید از دیروز تاحالاپنج تا زدم اخه لکه بینی دارم چن روزه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

به موعدم شش روز مونده ولی لمه بینی دارم احتمال داره حامله باشم ؟؟؟؟

واقعا؟؟؟؟همش هاله داره ولی تو عکس مسخص نیس تو نور میشه دید از دیروز تاحالاپنج تا زدم اخه لکه بی ...

تو عکس این مشخصه همشون یه مارکن یه مارک دیگه هم امتحان کن خیالت راحت بشه.ولی بارداری چند روز گذشته از پری

اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم
تو عکس این مشخصه همشون یه مارکن یه مارک دیگه هم امتحان کن خیالت راحت بشه.ولی بارداری چند روز گذشته ا ...

هنوز نگذشته شش روز مونده به پریودیم ولی لکه بینی دارم اصلا سابقه لکه بینی نداشتم وای خدا نمیخام حامله باشم اگه دوباره سقط شه چی😞😞😞😞

خوب مبارک باشه عزیزم به سلامتی بگذره بارداریت برو دکتر حتما برا بتا مینوسه بعد دارو برا لک بینی میده بهت 

من وقتی یک ماه از پریودن گفت یه بی بی چک زدم  دو تا خط پررنگ افتاد

خب شما خیلی از پریودیت گذشته مال من هنو اصلا از موعدم رد نشده فک میکنم توهم زدم اصلا هاله نداره ولی همشون هاله دارن این دوتایی هم‌که امروز زدم جفتش هاله داره ولی فقط تو نور مشخصه 

خوب مبارک باشه عزیزم به سلامتی بگذره بارداریت برو دکتر حتما برا بتا مینوسه بعد دارو برا لک بینی میده ...

ممنون‌خدا کنه یا باردار نباشم یا اگه بودم لااقل سقط نشه چون دیگه نمیتونم تحمل کنم اگه سقط سه میشه چهارمی 😢😢😢😢

هنوز نگذشته شش روز مونده به پریودیم ولی لکه بینی دارم اصلا سابقه لکه بینی نداشتم وای خدا نمیخام حامل ...

شش روز زمان زیادی من یه روز قبل پری بی بی نشون داد.توکل بر خدا عزیزم سقط چرا قسمت به بودن باشه الهی برات که زمین و زمانم جلو دارش نیستن فقط خواست خدا

خب شما خیلی از پریودیت گذشته مال من هنو اصلا از موعدم رد نشده فک میکنم توهم زدم اصلا هاله نداره ولی ...

این لکه هات احتمال زیاد مربوط به لک لانه گزینیه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ