2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

97 بازدید | 8 پست

بچه اولم دختره ،خیلی کراش رو پسر بچه دارم

دلم می خواد هر پسری میبینم مال من باشه

میگم که بچه اولم دختره ، دوست دارم حالا یه جنسیت مخالف رو تجربه کنم

حالا بعضیا میگن دعا نکن نگو چه جنسیتی می خوای

بگو هر چی خدا بده

به نظرتون من دعا کنم بچه پسر باشه خدا قهرش میگیره ؟

سر بچه اولم می گفتم کاشکی دختر بشه

حالا میگم کاش پسر بشه همه میریزن رو سرم که چرا تبعیض میزارید و این چیزا

دعا کن

کی کاری به کارت داره خپاهر

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول بگو خدایا سالم باشه بعد بگو اگه به صلاحه پسر باشه آدم واقعا دوست داره هر دوتا جنسیت رو داشته باشه اونی هم که پسر داره دوست داره دختر داشته باشه

یاد خدا آرامش بخش دلهاست .خدایا مرسی که هستی .آرزوم فقط و فقط سلامتی و عاقبت به خیری بچه هامه

چرا خدا باید از دعا قهرش بگیره شما میتونی هر خواسته ای ازش داشته باشی اونم میتونه طبق صلاحد بهت بده یا نده تو این مسیله تنها چیزی که مهمه اینه که اگه بچت دختر شد نسبت بهش خشم نداشته باشی و دوسش داشته باشی وگرنه خدا قهرش میگیره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

با دعا که نمیشه عزیزم به هر حال عادیه که یه جنسیتی داری یکی دیگه رو دلت بخواد اسمشم تبعیض نیست

امیدوارم قسمتت بشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

راستی ! اگ میخوای کسی چیزیت بهت نگه همش جلو دیگران نگو پسر میخوام پسر میخوام! تو دلت بگو

منطقی محور✅️نه موج محور❌️صل علی سترکه، کاربر مرد بترکه🗯درخواست دوستی میدی که چی؟ خلم من؟ بیام با تو؟ با تویی که تو سایت زنونه عضوی😏بس کن لایکعلی👺🚫

عزیزم بگو دلم میخاد پسر بشه ولی بشرط سلامت

اول سالم و هرچی بصلاحت باشه اگر پسر شد چ بهتر اگر تو تقدیرم نیست ک هیچی

منم دلم دختر میخواست البته یه دختر هم داشتم خدا بعد زایمان ازم گرفت حسرتش ب دلمه

ولس گفتم خدا یا خودت بهتر صلاح مو میدونی سالم باشه فقط

ک تو راهیم پسره یه پسر هم دارم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

2790
2778