2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد درخواست بده بايد همه حق و حقوق قانوني رو بده 

مثل نفقه و مهريه و نصف اموال به دست آورده بعد از عقد و....

زن درخواست طلاق بده همه اينها رو كه بايد ازش بگذره ، گاهي بايد يه چيزي هم بده كه شوهرش راضي بشه به طلاق . 

براي زني كه قصد طلاق داره بهترين كار اين هست كه اولش درخواست مهريه و نفقه بكنه . بدون هيچ حرفي از طلاق

اگه زن درخواست بده نصف سکه بهش تعلق میگیره 

مهریه در هییییچ صورتی ساقط و یا نصف نمیشه مگر اینکه زن باکره باشه و به تایید  پزشکی قانونی برسه

عزیزم اگه مرد درخواست طلاق بده اونم بدون عذر موجه باید یه مبلغی رو به عنوان اجرت المثل به زن پرداخت کنه  نصف اموالشو باید بده یه مقدارم پیچو خم اداریش راحت تره   وگرنه فرق دیگه ای نداره

پس صبر میکنم خودش بره درخواست بده

اکثر مردا قبل از اقدام به طلاق اموالشون رو به نام یکی دیگه میکنن و عملا اموالی نمیمونه که بخواد نصف بشه

که هیچ به خاطر کمبود اموال مهریه هم قسط بندی میشه

پس حواستو جمع کن الکی صبر نکنی که بهش زمان بدی برا دور. زدنت

من چندتاشو میدونم مثلا اینکه اگه خانوم درخواست طلاق بده ولی اقا موافق نباشه طلاقش بده جدا نمیشن 

ولی مرده بخواد طلاق بده عذر موجه داشته باشه حتی خانومه نخواد هم جدا میشن و نصف اموالشو میده به خانومش

توی طلاق توافقی مهریه رو خانوم نمیتونه بگیره.یعنی مهریه تعلق نمیگیره بهش

اگه وضع مالی آقا خوب نباشه مهریه هرچقدر هم  که سکه باشه فقط ۱۰۱ سکه به خانوم میدن 

مطمئن نیستما خیلی وقت پیش یه کتاب در این باره خونده بودم اینا رو یادمه 

اکثر مردا قبل از اقدام به طلاق اموالشون رو به نام یکی دیگه میکنن و عملا اموالی نمیمونه که بخواد نصف ...

قراره امروز بره درخواست بده . زنگ زده داداشم که سند ازدواجو بفرسته

من چندتاشو میدونم مثلا اینکه اگه خانوم درخواست طلاق بده ولی اقا موافق نباشه طلاقش بده جدا نمیشن  ...

تمام مهریه رو بهش میدن. فقط تا ۱۱۰ سکه زندان میندازن  بعد از اون زندان نمیندازن اما مرد  باید پرداخت کنه در هر صورت کل مهریه رو 

توی طلاق توافقی هم مهریه  حذف نمیشه اما بعضی از زنها خودشون  مهریشونو میبخشن که مرد رو راضی به جدایی کنن  مثال همون مهرم حلال جونم ازاد 

وگرنه مهریه جای خودش هست

در مورد اول هم اگر خانوم دلیل محکمه پسند داشته باشه  مثلا  چند تا پرونده صرب و شتم اعتیاد. گرفتن زن دوم بدون رصایت زن اول. ترک محل زندگی توسط زوج ( شش ماه حداقل)  بیماری صعب العلاج  محکومیت کیفری زوج  میتونه بدون رضایت مرد جدا بشه حتی غیابی

در غیر این صورت هم میتونه درخواست عسرحرج بده و در صورت تایید دادگاه جدا بشه 

اکثر مردا قبل از اقدام به طلاق اموالشون رو به نام یکی دیگه میکنن و عملا اموالی نمیمونه که بخواد نصف ...

چیزی نداره‌ ‌. ی ماشینه ب نام منه خودم پولشو دادم. خونه ب اسم باباشه ما خرجش کردیم خیلی هم خرج کردیم

پرونده ضرب و شتم ندارم. چطوری عسر و حرجو ثابت بکنم؟

خوب واسه چی میخوای جدا شی؟ 

عسر حرج دلیل خاصی نمیخواد حتی گاهی طرف میگه از شوهرم متنفرم سخت قبولش میکنن اما نشد نداره اصولا میفرستن پیش مشاور  اگه مشاور  گفت بهتره طلاق بگیرن رای به طلاق میدن که مشاور های دادگاه هم سخت رای به طلاق میدن یه چند باری میگن برگردین زندگی کنین راهکار میدن اگه نشد با سماجت طرف اخر رای طلاق رو میدن ولی پروسه خسته کننده ایه