2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اتفاقا شنیدم کسایی که افسردگی و... دارن وقتی آسنترا میخورن حافظشون خیلی بهتر میشه، دیگه اینو نمیدونم

از دکتری که برات تجویز کرده پرسیدی عزیزم؟

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.

به هر حال هر دارویی عوارضی هم داره

من چند روز خوردم قطع کردم واقعا احساس گیجی و فراموشی میکردم همون چند روز

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خیلی قرص مزخرفیه من پنج شب ۲۵ میل۱/۴ خوردم روز پنجم یه بی قراری بدی داشتم تا حالا همچین احساس بدی نداشتم بعد قطعش کردم

یاد خدا آرامش بخش دلهاست .خدایا مرسی که هستی .آرزوم فقط و فقط سلامتی و عاقبت به خیری بچه هامه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز