2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی به تعامل و رفتارت با دیگران داره

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

اینو باید از خودت بپرسی نه از ماببین رد میکنی کسیو، اصلا اشنا نمیشی ، به کسی محل نمیدی یا چی

من خیلی بی تفاوت هستنم و راه خودمو میرم اگه جذاب بودم بهم نگاه میکردن

من فکر کردم خانمی 🫠

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

فاز اونایی که میگن کوچیکی رو نمیفهمم ۲۳ سالشه کجاش کوچیکه یعنی برسه به ۳۰ سال بعدش فک کنه رل بزنه یا ...

منم فاز امثال تورو نمیفهمم که پسر ۲۳نه خونه داره ن ماشین ن چیزی ن درسش تموم شده کار پیدا کنه بعد تشویقم میکنین به ازدواج سن کم

چ خوشت بیاد چ نیاد بچس

داداش تو مردی !!

بیا برآن بگم یکیش آینه ک پول نداری دومش کار نداری سوم تو فعلا همینا رو جور کن تا منم دلیل سوم پیدا کنم

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

دنبال ترحمی؟. میخوای بگی زشتم؟ دخترا خیلی به فیست اهمیت نمیدن برو باشگاه بدن خوبی داشته باش پولدار ...

گناه داشت من نمیخاستم اینارو بگم

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش