2777
2789
عنوان

موهامو زدم😭😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6457 بازدید | 89 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم تازه کوتاه کردم ولی خیلی بهم میاد

مو اگه سالم و پر باشه بلندش زیباست وگرنه کم جون و موخوره ای اصلا خوب نیست پشیمونی نداره هم بلند میشه هم به این فکر کن حتما خوب نبود که کوتاه کردی

پسرم زندگیم ❤
همونی نیستی گفتی موهات خیلی بلنده می خوای پسرونه بزنی همه گفتن نکن؟

نه بابا من نیستم چند روزه تاپیک دارم میزنم امروز تونستم فقط بزنم

مرد نی نی سایتی منو ریپ نزنه و تاپیک من نیاد🔪من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

دوباره بلند میشه منم موهام تا زانوم بود پسرونه زدم مثل سگ پشیمونم تنها نیستی 😂

منم تا زانو بود تا گردنم و شونم بینشون هست موهام اندازش

هعیییی

مرد نی نی سایتی منو ریپ نزنه و تاپیک من نیاد🔪من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

منم همیشه ازین میترسم ک نمیرم ارایشگا موخوره گیرییبار دادم یکی از اقوام گفتم فقط نوکشو بزن برای موخو ...

نه بابا نوکشو منم هر ماه میزدم هیچی بازم بود

مو وقتی لَخت و صافه هر مدلی کوتاه کنی خوشگل وایمیسه

ولی امان از موهایی با جنس موهای من

کوتاه کنم پف میکنه میره هوا

خیلی دوست داشتم جنس موهام لخت باشم

همیشه کوتاه نگه میداشتم

هم رسیدگی بهش راحت تره هم وقتت رو نمی گیره هم اینکه سالم میمونن

مو یکی از زینتهای زنه

تو چی میگی😐😐

مو وقتی لَخت و صافه هر مدلی کوتاه کنی خوشگل وایمیسهولی امان از موهایی با جنس موهای منکوتاه کنم پف می ...

مال منم لخت و صاف نیس که...

موج دار هست حالت دار، منم شونه کردنی پف میکنه

انقدر دوست دارم موهامو کوتاه کنم مدل باب..اما مطمعنم شبیه قارچای چاق میشم😂

🤣🤣

منم کوتاه کردم . الان اسپری ضد موخره ا، داروخانه خریدم میزنم .میگن هر چی مو خشک تر باشه زود موخره می ...

نه رنگ نمیکنم اصلا موهام خرمایی هست دوسش دارم همه چیز ساده و طبیعی دوست دارم رنگ نمیزنم هیچ وقت!

مال منم لخت و صاف نیس که...موج دار هست حالت دار، منم شونه کردنی پف میکنه

درک میکنم

مال منم هم پفیه

هم حجمش زیاده

اصلا نمیتونم کوتاه کنم

همیشه هم باید با کش ببندم

نیمه بازم بزارم حتما باید برس حرارتی بهش بکشم تا خوب وایسه

مال منم لخت و صاف نیس که...موج دار هست حالت دار، منم شونه کردنی پف میکنه

منم میخام کوتاه کنم تا پایین سرشونه هام نمی دونم پشیمون میشم یا نع ولی دلم ی تغییر توی موهام میخاد😅

موهای الانم نزدیک با*نمه