2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم موهای بلندم تا پایین کمر رو کردم تا رو شونه

بعدش پشیمون شدما اما حالا هوا گرمه میرم حموم راحتم😅 برا تنوع بد نیست بنظرم

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

موخوره گیری میگن بهش کاش میرفتم یادم نبود

نه موخوره نیست یه چی دیگه که فقط ای پایین یکم میگیرن یادم رفت

بعدش اگه زیاد موهات موخوره داشت فایده نداره

بهتره نیولوک حسابش کن بلند میشه دیگه عزیزم ناراحت نباش

داداش من موهام دو سانت بلند شه خودمو جرر میدم واقعا نمیدونم بعضیا با موی بلند چطوری زندگی میکنن... :///

اما اشکال نداره یا بهش عادت میکنی یا یه ذره صبر میکنی بلند میشن