2777
2789
عنوان

بچه

110 بازدید | 14 پست

سلام خانوما خوبید من ۲۳ ساله ۳ ساله ازدواج کردم ۲ سال جلوگیری طبیعی میکردم یعنی هیچ قرصی نخوردم  الان نزدیک ۶ ماهه دیگه جلوگیری نمیکنم چرا برام بچه نمیشه ۱ سال پیش رفتم دکتر گف هیچ مشکلی ندارم پس چرا بچه نمیشه برام یه راه حل بهم بدید ک بتونم نی نی بیارم  

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خانوادگی اصلا از این مشگلا ندارن البته خانواده مام نداریم هیچکدوم 

چه ربطی داره عزیزم ارثیه مگه 

من ففط سه ماه بعد اقدامم شوهرمو فرستادم آزمایش ، کم تحرکی اسپرم داشت درمان شد ماه بعد باردار شدم تو خانواده شونم نبود تو خانواده ماهم نبود 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
کجا باید بره ازمایش بده؟؟

برو دکتر زنان خودش مینویسه 

یا دکتر اورولوژی 

یا آزمایشگاه سر کوچه تون برو شاید آزادم انجام بدن. 

حتما راضیش کن بره اگه انشاالله اونم سالم بود هم خودت هم دکترت با خیال راحت تر پیگیری میکنین 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

هیچ ربطی نداره خونوادگی مشکل داشتین یا نداشتین

شوهرت باید آزمایش اسپرم بده، اگه سالم بود وسط سیکل پریودیت برو سونو فولیکول

اگه فولی هات اندازش خوب بود شوهرتم سالم بود بعد میفرستنت عکس رنگی، بعد اون زود باردار میشی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

آزمایش اسپرموگرام هستش نیازی هم نیس ویزیت دکتر بدی الکی! 

آزمایشگاه های دولتی مثل جهاد 15 تومنه، شوهر من رویان آزمایش داد 30تومن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
آزمایش اسپرموگرام هستش نیازی هم نیس ویزیت دکتر بدی الکی!  آزمایشگاه های دولتی مثل جهاد 15 تومن ...

بیمارستان ها انجام میدن یعنی برم کدوم بخش بگم واس چی اومدیم؟؟

بیمارستان ها انجام میدن یعنی برم کدوم بخش بگم واس چی اومدیم؟؟

بیمارستان ن، آزمایشگاه های داخل شهر

بگو آز اسپرموگرام