2777
2789

تعریف موافق ها با مخالف ها خیلی فرق میکنه. شما اگر دنبال واقعیتی خودت دربارش مطالعه کن.

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایدئولوژی‌ها برای ایجاد کردن بسترهای دفاع از حقوق برابر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای زنان .

ایجادِ فرصت‌های برابر برای زنان و دختران در آموزش و پرورش، اشتغال.

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

از حقوق زن ها دفاع میکنن

مرد و زن برابر هستن

زن زیر سن قانونی ازدواج نکند

زن حق انتخاب دارد

و...

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

تو نت گشتم.کلمات قلمبه.سلنبه بود.دنبال مخالف یا موافق نیستم.کلا میخام بدونم معنیه اصلیش چیه

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
از حقوق زن ها دفاع میکنن مرد و زن برابر هستن زن زیر سن قانونی ازدواج نکند زن حق انتخاب دارد و...

اها.مرسی

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
ایدئولوژی‌ها برای ایجاد کردن بسترهای دفاع از حقوق برابر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای زنان . ایجا ...

مرسی

حیف اون فمنیسم معروف رفت دیگه

وگرنه میومد کلا همه چیو برات روشن میکرد😐

😂

البته با اینجا پرسیدن به جواب نمیرسی باید مطالعت زیاد باشه در این مورد وگرنه نظرایی که اینجا میدن کامل نیست هیچوقت😊

داشتن حقوق برابر زن و مرد که گاها افراد به اشتباه بر اساس آن میخواهند و یا وانمود می کنند که مفهوم آن درخواست جایگاه و حقوق مردان برای زنان است. در حالی که به استناد این ایدئولوژی زنان جایگاه و پایگاه اجتماعی خود را میخواهند نه مردان را. حال عده ای هم ریشه آن را به نیاز به نیروی کار ارزان قیمت در زمان انقلاب صنعتی منتسب می دانند که جای بررسی دارد. اما در کل برابری حقوق زنان و مردان فلسفه اصلی است

حیف اون فمنیسم معروف رفت دیگه وگرنه میومد کلا همه چیو برات روشن میکرد😐 😂 البته با اینجا پرسیدن ...

اون فمینیست معروف گویا هست همچنان 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
اون فمینیست معروف گویا هست همچنان 

چه فایده بود یا نبودش

وقتی حتی طاقت نیاورد از گفته هاش دفاع کنه و چتد نفری که اینجا هستن رو دنبال خودش بکشه

عقاید خوبه تا زمانی که تحمیلی نباشه

من به اینجور آدما زیاد بها نمیدم

وقتی نت خاموش میشه این طرفم با همه طرز فکراش به خاطره ها میره😂😂😂😉