2777
2789
عنوان

تکون خوردن بچه

1987 بازدید | 21 پست

هجده هفدمه. دوروز پیش واسه اولین بار موقع غذا خوردن یه حرکت مثل حرکت ماهی حس کردم ولی تاحالا دیگه چیزی حس نکردم نگرانم میشه راهنماییم کنین مرسی

این نیز میگذرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الکی نگران الان خب نی نی کوچیکه و حرکتهاش زیاد حس نمیشه، از بارداریت لذت ببر بدون استرس وگرنه نی ...

مرسی عزیزم. پس جای نگرانی نیست اگه تکوناشو زیاد حس نکنم ؟

این نیز میگذرد 

نگران نباش من تا هفته 22 هیچی حس نمیکردم....خیلی نگران بودم

تازه برای اولین بار هم که هفته 22 حس کردم فاصله تکوناش زیاد بود...مثلا روزی یه بار یا یک روز در میون، اون هم خیلی خفیف...بعد کم کم خودش زیاد و قوی میشه...شما که هنوز هفته 18 هستی...کلی وقت داری  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
تو چهار ماهگی بچه جون میگیره منم دقیقا تو چهارماهو 10 روز اولین حرکتو حس کردم  نگران نباش کم ک ...

مرسی عزیزم از نگرانی درم آوردی همش چیز شیرین میخوردم که شاید یکم تکون بخوره

این نیز میگذرد 

اصلا نگران نباش به خدا بدترین چیز تو بارداری این استرس های هرروز بی دلیل، حق میدم نگران باشی بچه مونه خب ولی آرامش بهترین چیزه بعدا که دنیا بیاد ان شاءالله میفهمی چی میگم

نگران نباش من تا هفته 22 هیچی حس نمیکردم....خیلی نگران بودم تازه برای اولین بار هم که هفته 22 حس کر ...

مرسی خداروشکر که شماها هستین آدم تا مشکلی واسش پیش میاد مطرح میکنه   

این نیز میگذرد 

الان که تکوناش زیاد نیست و اینکه بچه با بچه فرق میکنه ولی ماه های آخر هر یکی دو ساعت باید تکوناش حس بشه مخصوصا ماه آخر

اصلا نگران نباش به خدا بدترین چیز تو بارداری این استرس های هرروز بی دلیل، حق میدم نگران باشی بچه مون ...

راست میگی . ولی کاش انتخاب استرس دست خود آدم باشه . اما با حرف زدن با نی نی و شعر خوندن براش سعی میکنم بهش حس خوبی بدم

این نیز میگذرد