2777
2789
عنوان

حساسیت شدید چشمی

29045 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من چند ساله درگیر حساسیت شدید چشمی هستم متخصص و هزارجور دکتر رفتم جواب نداده..در تمام ایام سال چشمای من خونه..خجالت میکشم تو چش بقیه نگا کنم ...دیگه دیوونه شدم چیکار کنم 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

سلام عزیزم منم حدود دو سال اینجوری بودم ک حساسیتم زیاد بود،الان هم اگر در معرض باد شدید یا گرده بعضی گیاهان قرار بگیرم حساسیتم شدید میشه،که یه آنتی هیستامین میخورم و قطره چشمی فلوکورت استفاده میکنم.دکتر به من گفت حساسیت درمان خاصی نداره و باید دوره ش رو طی کنه.فقط باید خودتو در برابر عوامل حساسیت زا قرار ندی و به صفحه گوشی و تلویزیون و اینام زیاد نگاه نکنی.اگه خیلی موردت حاد هست برو مرکز آلرژی تهران

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"

چه طوري چشمت؟ 

من يه دوره 2-3 ساله بالاي پلكم پوسته پوسته ميشد و ورم مي كرد و مي خاريد 

خيلي دكتر و... رفتم ولي فايده نداشت 

تا اينكه خودم متوجه شدم اين همون شوره سر هست و اومده روي پلكم 

شوره سر رو كه كامل كنترل كردم درمان شد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم حدود دو سال اینجوری بودم ک حساسیتم زیاد بود،الان هم اگر در معرض باد شدید یا گرده بعضی ...

مرکز آلرژی چیکار میخواد بکنه وقتی همه میگن خوب نمیشه 

بعد من الان شاید 5 سال بشه ..یعنی دورش هنوز کامل نشده؟

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
مرکز آلرژی چیکار میخواد بکنه وقتی همه میگن خوب نمیشه  بعد من الان شاید 5 سال بشه ..یعنی دورش ه ...

به هرحال اونجا مرکز تخصصی آلرژی هست و خیلی از آلرژی های حاد تر از شما درمان شدن.نمیدونم

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"

ببین منم آلرژی دارم گاهی اینطوری میشم...ولی شاید خشکی چشم داری ...منم چشمام در معرض باد و هوا خیلی میسوزه و میخاره رفتم دکتر گفت خشکی چشمه قطره میریزم بهتر میشه

آلرژی که درمان نداره عزیزم

آره توی پست بالاترش گفتم آلرژی درمان قطعی نداره و دوره اش باید طی بشه،ولی خب اگر برن مرکز الرژی حتمن روش ها و داروهایی وجود داره که حداقل از علائم الرژی کم کنه مثل همون داروی انتی هیستامین مثلن

منم امسال اینجوری میشم  نمیدونم دلیلش چیع  مخصوصا وقتی مهمونی جایی میخوام برم 😕

بنظرت از مواد ارایشی نیست؟چون من خودم خیلی به مداد چشم حساسم و استفاده نمیکنم

بنظرت از مواد ارایشی نیست؟چون من خودم خیلی به مداد چشم حساسم و استفاده نمیکنم

والله یکبار پنکیک زدم رفت تو چشمم بعدش دیدم چشمم کاسه خونه تا یک روز

هفته پیشم داشتم پنجره تمیز میکردم یهو اب دستمال ریخت تو چشمم بعدش دوباره چشمم همین جوری شد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

والله یکبار پنکیک زدم رفت تو چشمم بعدش دیدم چشمم کاسه خونه تا یک روز هفته پیشم داشتم پنجره تمیز میک ...

دقیقن مثل منی چشممون حساسه باید بیشتر مواظبت کنیم