2777
2789
عنوان

صمیمیت با شوهر

1532 بازدید | 44 پست

سلام. خانومای با تجربه و با سیاست تا حالا شده احساس کنید صمیمیت بین شما و شوهرتون کم رنگ شده؟ چکار کردید تا به حالت سرزندگی قبل برگردید؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منوشوهرم خیلی رفیقیم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
به نظرم اگه کسی صمیمی نیس شاید اخلاق شوهرش جوریه که زنش نمیتونه احساس صمیمیت کنه

همینطوره!

همسر من البته اخلاق های خیلی خوبی داره ولی یه سری بی توجهی ها صمیمیت من را نسبت به خودش کم کرده و نتیجه اینکه صمیمیت بین هر دومون یه مدت کم رنگ شده..

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

من کلا هیچوقت احساس نکردم زن و شوهریم همش احساس میکنم دوستمه....واقعا خیلی باهم رفیقیم تو خانواده شوهرم فقط رابطه ی منو شوهرم اینجوریه بقیه جاریام با شوهراشون خیلی رسمی هستن برای همین از رفتارای من تعجب میکنن😂😂

به نظرم اگه کسی صمیمی نیس شاید اخلاق شوهرش جوریه که زنش نمیتونه احساس صمیمیت کنه

دقیقا یکی از برادرشوهرای من همینه زنش خیلی دوست داره که باهم راحت باشن ولی شوهرش نه...مثل مردهای قدیمی با خانومش رفتار میکنه خیلی سخته