2777
2789
عنوان

نینییار

129 بازدید | 4 پست

@niniyar

بگراند گوشی گذاشتم خواهشا قبول کن

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم منتشر نمیکنه

niniyar@

پروردگارم منزهی تو......در دنیا نیکی و در اخرت هم به ما نیکی عطا کن... مارا به راه راست هدایت کن همانطور که مردم شایسته پیش از مارا هدایت کردی.... تو بهترین هدایت کننده ای.... پناه میبرم به تو از آنچه افریدی و غیر از تو نخوانم.....پروردگارا از گمراهی نجاتم بده......دستمو پیش کسی دراز نکن و به من نعمت ببخش چونکه تو وهابی....تو بسیار بخشنده ای و قادر مطلقی......(برای حاجت و هدایت من یه حمد و توحید بخونید انشاالله خدا هرچی میخواید بهتون بده)

2790
2778
2791
2779
2792