2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فک کنم این جدیده پسره

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

من حدس می زنم جوجه جدید پسر باشه😍 سلامت باشن 💞

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

مبارکه عزیزم.عکس جدید هم دختره انگاری.

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

👣تیکر تولد ۲ سالگی دخترام👣دل که یه ویرونه بود...بخت که وارونه بود...هر کی به من گفت که منو دوست داره مثل تو دیوونه ی دیوونه بود...

فک کنم پسره

اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین و شایعت و تابعت علی قتله اللهم العنهم جمیعاخدایا تمام نرهایی که تو زندگی من کرم ریزی کردن و میکنن رو لعنت کن تمام نرهای این سایت و نرهای که بهم درخواست دوستی میدن رو هم لعنت کن من از زندگی ویران شده ام متنفر شدم لعنت به این شانس و لعنت به fmکه نابودم کرد و منو به درد بی درمان مبتلا کرد لعنت به زندگی که منو سمتش کشوند لعنت به مجازی که پای اونو به زندگیم کشوند از عشق دختری بمیره و نصیبش نشه زندگی باهاش .1405Zohal.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز