fxycvibobobo مدیر استارتر عضویت: 1405/02/27 تعداد پست: 4 عنوان شوک مغزی 428 بازدید | 10 پست سلام کسی تا حالا شوک مغزی انجام داده خودش با اطرافیانش میخوام بدونم بعد شوک آدم فرد مورد علاقشم فراموش میکنه؟یا این فراموشی کوتاه مدته یا بلند مدت 1405/02/27 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8041 من داداشم انجام داده بود فراموش نمیکنه یه حالت ابری میشه بعد یه مدت دوباره بحالت اوله اگه قرص نخوره //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
fxycvibobobo مدیر استارتر عضویت: 1405/02/27 تعداد پست: 4 من داداشم انجام داده بود فراموش نمیکنه یه حالت ابری میشه بعد یه مدت دوباره بحالت اوله اگه قرص نخوره اگه بخوره ینی امکان داره یادش نیاد
elinaz8213 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 6056 چرا میخوایی انجام بدی؟هروقت یادش افتادی کار کن خونه تمیزکن یا شاغل شو
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8041 اگه بخوره ینی امکان داره یادش نیاد فراموش فک نکنم بشه بطور کامل ولی فک کنم یجور بیخیال میشه درموردش //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
fxycvibobobo مدیر استارتر عضویت: 1405/02/27 تعداد پست: 4 چرا میخوایی انجام بدی؟هروقت یادش افتادی کار کن خونه تمیزکن یا شاغل شو من نمیخام انجام بدم دوست پسرم قراره بهش شوک بدن خانوادش چون با ازدواج ما مخالفن میخام یکاری کنن منو فراموش کنه
fxycvibobobo مدیر استارتر عضویت: 1405/02/27 تعداد پست: 4 فراموشی موقت میده بعد چن روز درست میشه حتی اگه کل جلسات رو هم انجام بده؟
saman1401 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 933 حتی اگه کل جلسات رو هم انجام بده؟ اره نمیشه فراموشی کامل ایجاد کنه خخخخ فراموشت نمی کنه
shokolattalkh1873 عضویت: 1405/02/11 تعداد پست: 88 من نمیخام انجام بدم دوست پسرم قراره بهش شوک بدن خانوادش چون با ازدواج ما مخالفن میخام یکاری کنن منو ... خانواده دوست پسرت چه خانواده بی فرهنگی ان والا بخدا حاضرن بچشون فراموشی بگیره بخاطر اینکه شخص دیگ رو دوس داره تویی که داری مشخصات من رو میخونی دعا کن به آرزویه چندین سالم برسم مرسی🥹🌷