چه اهمیتی داره ؟
وقتی صحبت سر پدر و مادرِ این زاویه دید از نظر شخص من مفهوم نداره
اگر پدر و مادر شما حتی غیر منطقی و غیر اصولی اظهار نظری به همسر شما کنن دوست داری که ایشون هم یه قدرتی از خودش نشون بده که به قول شما بگه که میتونه مخالفت خودش رو نشون بده؟
پدر و مادر ها اشتباه هم باشن نباید حرمتشون زیر سوال بره
نمیگم گوش به فرمان باشی و هر چی میگن گوش بدی نه منظورم اینه که مخالفت نکنی و برای خودت دشمن تراشی نکنی
من به شخصه حتی به یه کار خانواده همسرم عمل نمیکنم (اگر نخوام) مثلا من هیچ وقت دکوراسیون خونه رو بر اساس نظرشون نچیدم هرگز بخاطرشون محل کارم رو تغییر ندادم هرگز بخاطرشون تصمیمات مهم و غیر مهمم رو عوض نکردم به اصراشون جایی مهمونی نرفیم به اصرارشون مهمونی ندادیم به اصرارشون هیچ کاری نکردیم ولی مخالفت هم نکردیم چون میدونم هر چی باشه اونا پدر مادر هستن و فکر میکنن صلاح بچه خودشون و عروسشون و یا نوه خودشون رو میخوان نمیشینن بگن خوب ما این حرفو بزنیم تا عروسو بچزونیم نه فقط اظهار نظر میکنن که من میتونم قبول کنم یا میتونم قبول نکنم
چون شاید اصلا متوجه نیستن که دارن خراب میکنن
مخالفت در حد صحبت کردن و گفتن نظر مساله ای نداره ولی وقتی یه نظری میدن بگی نه من این کارو نمیکنم به نظر من درست نیست
اگر اظهار نظر هاشوم به مرحله دخالت هم رسید یعنی اگر کاری که گفتنو انجام ندادید و باز پیگری شن که چرا و حتتتتما باید انجام بدید باز هم فقط باید همسرتون مساله رو مدیریت کنه
این رو برای دراز مدت مد نظر داشته باش فرق عروس خوب و بد و داماد خوب و بد اینجاست که خودشون رو در مظان اتهام قرار نمیدن و همسرشون رو برای مدیریت رابطه خانواده جلو میندازن
برای اینکه نشون بدی خط فکری مشخصی داری و بی فکر نیستی و صاحب نظری میتونی در مورد مساله هایی که فکر میکنی دوست نداری دخالت کنن نظر بدی ولی نه درست بعد از اظهار نظرشون