2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس

164 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه راه حلی واسه افزایش اعتماد ب نفس بهم بگید.من اصلا اعتماد  ب نفس ندارم اصلا نمیتونم از حق خودم دفاع کنم اصلا نمیتونم برا خودم تصمیم یگیرم.وقتی مساله ای پیش میاد با کسی نمیتونم جوابشونو بدم.خواهش میکنم راهنماییم کنید دلم نمیخواد ی مادر بی عرضه باشم ک حق نداره از بچه و داشته هاش دفاع کنه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

من سه چهارروزه کار اداری و بانکی و اینا دارم و مجبورم با پسر شیطونم که یه لحظه یه جا بند نمیشه برم! هرجاهم ببینم دارن کم کاری یا آشنا بازی درمیارن سریع اعتراض میکنم و اونا هم عذرخواهی و رسیدگی میکنن خداروشکر! دیروزم تو بانک چنتا خانوم پسرمو سرگرم کرده بودن تا من فرما رو پرکنم!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم از خودم دفاع کنم و واقعا بی زبونم وقتی کسی حرفی بهم میزنه واقعا نمیتونم اون لحظه جوابشو بدم بعدا ک اومدم خونه میگم کاش فلان حرف رو زده بودم.حتی اگه ب بدترین نحو باهام برخورد بشه باز توان حمایت کردن از خودمو ندارم.بخصوص برای خانواده شوهرم ک همش برام تصمیم میگیرن ک بچه ات ک اومد فلان کار باید کنی باید هر روز بیاریش فلان اسم باید براش بزاری همه جور گله ای ازم میکنن ولی من نمیتونم جواب کاراشونو بهشون بدم.میترسم واسه اینده خودم و بچم.  

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

منم ندارم خیلی‌....تقصیر مامانمه گاهی یاد یه حرفاش میفتم ککه اعتماد به نفسمو گرفت خیلی ناراحت میشم دوسشون دارما ولی بالاخره هر انسانی یه مشکلی داره دیگه

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

اعتماد یه حس درونی هستش ازاین نشأت میگیره که اطمینان قلبی داری به اینکه ازپس کاری برمیای....اگه صرفأ بخاطر آشپزی خوبت یا رانندگی عالی و....حس اعتمادبنفس بیاد سراغت خوب نیس چون فقط لحظه انجام اون کارها حس رضایت واعتمادبنفس داری وبه محض انجام اونکار اعتمادبنفست فروکش میکنه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

راه حلش اینه که به یه هدف درست درمونی که توی زندگیت داری برسی 

راه حل دم دستی تر هم اینه که ادای با اعتماد به نفس بودن رو در بیاری کم کم باورت میشه و میشه جزء شخصیتت

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من نمیتونم از خودم دفاع کنم و واقعا بی زبونم وقتی کسی حرفی بهم میزنه واقعا نمیتونم اون لحظه جوابشو ب ...

لازم نیست جواب بدی بگو باشه ولی کار خودتو بکن 

اگه هم اعتراضی داشتن بگو اتفاقا منم مثل شما فکر میکنم ولی آقا فلانی (شوهرت) مخالفه

به همین سادگی نه احترام اونا شکسته میشه نه مجبور به انجام کاری میشی

تازه اینجوری تو توی تیم اونایی و اگر بد خلقی ای هم باشه با شوهرته نه تو 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
لازم نیست جواب بدی بگو باشه ولی کار خودتو بکن  اگه هم اعتراضی داشتن بگو اتفاقا منم مثل شما فکر ...

خب اینجوری احساس میکنم میگن ک از خودش اراده ای نداره و حرف حرف ماست .تا الان همیشه همین کارو کردم همش انداختم گردن شوهرم  ولی دلم میخواد ی جاهایی ی خودی نشون بدم تا بدونن منم بی زبون نیستم تا بدونن منم حقی توی زندگی دارم حتی برای یک بارمیتونم مخالف نظرات اونا عمل کنم 

خب اینجوری احساس میکنم میگن ک از خودش اراده ای نداره و حرف حرف ماست .تا الان همیشه همین کارو کردم هم ...

چه اهمیتی داره ؟

وقتی صحبت سر پدر و مادرِ این زاویه دید از نظر شخص من مفهوم نداره 

اگر پدر و مادر شما حتی غیر منطقی و غیر اصولی اظهار نظری به همسر شما کنن دوست داری که ایشون هم یه قدرتی از خودش نشون بده که به قول شما بگه که میتونه مخالفت خودش رو نشون بده؟

پدر و مادر ها اشتباه هم باشن نباید حرمتشون زیر سوال بره

نمیگم گوش به فرمان باشی و هر چی میگن گوش بدی نه منظورم اینه که مخالفت نکنی و برای خودت دشمن تراشی نکنی

من به شخصه حتی به یه کار خانواده همسرم عمل نمیکنم (اگر نخوام) مثلا من هیچ وقت دکوراسیون خونه رو بر اساس نظرشون نچیدم هرگز بخاطرشون محل کارم رو تغییر ندادم هرگز بخاطرشون تصمیمات مهم و غیر مهمم رو عوض نکردم به اصراشون جایی مهمونی نرفیم به اصرارشون مهمونی ندادیم به اصرارشون هیچ کاری نکردیم ولی مخالفت هم نکردیم  چون میدونم هر چی باشه اونا پدر مادر هستن و فکر میکنن صلاح بچه خودشون و عروسشون و یا نوه خودشون رو میخوان نمیشینن بگن خوب ما این حرفو بزنیم تا عروسو بچزونیم نه فقط اظهار نظر میکنن که من میتونم قبول کنم یا میتونم قبول نکنم

چون شاید اصلا متوجه نیستن که دارن خراب میکنن 

مخالفت در حد صحبت کردن و گفتن نظر مساله ای نداره ولی وقتی یه نظری میدن بگی نه من این کارو نمیکنم به نظر من درست نیست

اگر اظهار نظر هاشوم به مرحله دخالت هم رسید یعنی اگر کاری که گفتنو انجام ندادید و باز پیگری شن که چرا و حتتتتما باید انجام بدید باز هم فقط باید همسرتون مساله رو مدیریت کنه

این رو برای دراز مدت مد نظر داشته باش فرق عروس خوب و بد و داماد خوب و بد اینجاست که خودشون رو در مظان اتهام قرار نمیدن و همسرشون رو برای مدیریت رابطه خانواده جلو میندازن

برای اینکه نشون بدی خط فکری مشخصی داری و بی فکر نیستی و صاحب نظری میتونی در مورد مساله هایی که فکر میکنی دوست نداری دخالت کنن نظر بدی ولی نه درست بعد از اظهار نظرشون

چه اهمیتی داره ؟ وقتی صحبت سر پدر و مادرِ این زاویه دید از نظر شخص من مفهوم نداره  اگر پدر و ...

ممنون عزیزم.متوجه شدم.مرسی گلم