2777
2789
عنوان

جهیزیه

1607 بازدید | 17 پست

سلام کسی اهل بانه هست؟ یا از بانه جهاز خریده،؟قیمت ها چطوره؟

کجا هارو میشناسین قیمت یکم بهتر باشه. خیلیییی گرونه و بدجور استرس دارم.

اگه کسی میشناسه بگه لطفاً 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانه خیلی قیمتاش پایین تره خب

قبلا ک اینطور بود

اما گارانتی نداره اجناس

با اجازه اسی خودم تاپیک زدم اما تایید نشد

بنظرتون سرویس پلاستیک عروس چ رنگی خوشگل و شیکه؟

دیگه لایک دوس ندارم ، لایک نکنید❗️لطفاتاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

بانه نسبت به شهر ما ارزون بود و همین منطقه آزاد ارس بعضی وسایل ارزون هست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

از سرای ایرانی بگیرین ارسال رایگان هم دارند

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بانه جنساى فيك زياد داره

يا اينترنتى از ديجى كالا بخر

يا منطقه آزاد حضورى

ببين كدوم منطقه آزاد بهت نزديكتره

مثلاً منطقه آزاد انزلى قيمتاش خوبه

واسه وسايل برقى هيچ سايتى مثل ديجى كالا نيست

مرجوعى هم داره

خوشت نيومد مرجوع كن پولتو پس بگير

من ازدواج نكردم

ولى از تشك تختم بگير تا ايرفراير و ساندويچ ساز و گوشى آيفون و اپل واچ و همهههههه چيز از ديجى كالا خريدم و راضى بودم

مامان ناز پسر سه پا 😻🫶🏼😽

از بانه ریسکه بخری

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

بانه خیلی قیمتاش پایین تره خبقبلا ک اینطور بوداما گارانتی نداره اجناس با اجازه اسی خودم تاپیک زدم ام ...

من کرم خریدم

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

از سرای ایرانی بگیرین ارسال رایگان هم دارند

دقیقا بهترین کار و قسطی .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔