2777
2789
من اتاقمو تزیین کردم کیک سفارش دادم کلی بادکنک دقیقا ده روز قبل تولدش بود  بهش گفتم‌ فردا شب مه ...

ای جانم😍😍😍

چ کیفی کرده الان افرین واقعا 

حتما ایده میگیرم 

ان شا الله خوشبخت باشین کنار هم عزیزم

یک عدد نیمچه روان شناس..😊
میشهههه اگه بخای ...یواشکی کیک با خودت ببر مثلا با ترقه و فش فشه ک حملش اسون تره 

خب هرکاری کنم باز خودش میفهمه تو ایام عید که خونه هست  نه تنهایی میشه برم کیک سفارش بدم نه میتونم سبزده بدری جایی ببرم...اکر ذوزای دیکه بود میشد ی کاری کرد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولد شوهر من یکم بود و‌اولین تولدش خونه خودمون بود منم کلی خونرو تزیین کردم و ی عالمه بادکنک و برف شادی و فشفشه و اینا کیک هم خوذم درس کردم و کادو‌هم براش ادکلن خریدم و به پیشنهاد یکی از کاربرا قایم کردم کادوشو و بهش گفتم خودش بره پیداش کنه آخرشم بردمش رستوران

از تزیین خونه بیشتر کیف کرد منم کلا سعی کردم یجور باشه که متوجه بشه تولدش اتفاق مهمیه 

ذوق کرد و خیلی خوش گذشت بهمون 

ای جانم😍😍😍 چ کیفی کرده الان افرین واقعا  حتما ایده میگیرم  ان شا الله خوشبخت باشین ک ...

همچنین عزیزززم😘😘😘😘

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
چه قشنگ

😍😍😍😍

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه