2821
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 33 پست
نگاه کن اصلا با اکس وارد رابطه نشو اونی که حالتو خراب کرده دوباره هم میکنه . حالا اگه میخوای وارد را ...

دیروز سایت بسته شد تونستم جواب بدم

درست میگید این اولین فردی بود که یکم شل کردن و وارد زندگیم کردم، دلم براش تنگ شده اصلأ حتی اخلاق و هیچی برام مهم نیست همین پنج دقیقه هم ببینمش واقعا راضیم..خودشم که داره نخ میده منم لاقل همراهیش کنم من که از خدامه باز ببینمش🥲

نه این استوریا خیلی ضایعست منو میدونه نمیزارم همچین چیزایی خیلی تابلو میشه.. نمیخوام انقدر تابلو بازی درارم😂😭

نگاه کن اصلا با اکس وارد رابطه نشو اونی که حالتو خراب کرده دوباره هم میکنه . حالا اگه میخوای وارد را ...

نههه قحطی پسر نیومده ولی این اولین پسریه که راهش دادم دلم براش مثل چیی تنگ شده فقط میخوام ببینمش یا زنگ بزنه..

میدونم خودشم میخواد ولی حس میکنم میترسه بگم نه غرورش بازم بشکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نههه قحطی پسر نیومده ولی این اولین پسریه که راهش دادم دلم براش مثل چیی تنگ شده فقط میخوام ببینمش یا ...

د آخه چرا پسری رو که دوست دارین بهش نه میگین، حالا نخ چی میده ؟ فقط یک لایکه خالی؟

د آخه چرا پسری رو که دوست دارین بهش نه میگین، حالا نخ چی میده ؟ فقط یک لایکه خالی؟

هر دفعه میومدم جوابتون و بدم سایت بشته بود😂

من بهش نه نگفتم.. اگه میمونم تو رابطه بهم آسیب میزد بشدت.. اونم چون دنبال رابطه جدی و مخصوصا پاک نبود. چرا بمونم وقتی منو واسه ی چیز دیگه میخواد.

از دور میتونم دوسش داشته باشم ولی دلم براش تنگ شده واقعا

2790
2823
2791
2779
2792