2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 29 پست
اگه هرچی میزاری لایک میکنه اره 😂 ولی خب بستگی به آدمش هم داره مثلا یک رفیق دارم کلا همه چی رو لایک ...

اره لایک میکنه..

نه اونطوری نیست که همچیو لایک کنه

اون دورانی که تموم کرده بودیم لایک نمیکرد نمیدونم چیشد یهو

من چیکارکنم بیاد خسته شدم🥲🥲

تا جایی که میدونم پسرا قابلیت اینو دارن با یکی تو رابطه باشن یکی دیگع رو برای ازدواج بخوان

پس اصلا خودتو کوچیک نکنیاااا

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امم پسری که یکی دیگه رو دوست داره الکی خودتو خستش نکن چون باهات وارد رابطه هم بشه فکرش جای اونه. این ...

دیگه مثلا ما دخترا حرف میزنی😂😂

من خیلی دلم میخواد دختر مهربونی باشم، اما اعصابم همراهی نمیکنه👩🏻🦯 دوز پسر دارم برابره با شوهری آقایون درخواست ندن

قیدشو بزن، بهش فکر نکن دو سال دیگه از فکرت میره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️صل علی سترکه، کاربر مرد بترکه🗯درخواست دوستی میدی که چی؟ خلم من؟ بیام با تو؟ با تویی که تو سایت زنونه عضوی😏بس کن لایکعلی👺🚫

اره لایک میکنه..نه اونطوری نیست که همچیو لایک کنهاون دورانی که تموم کرده بودیم لایک نمیکرد نمیدونم چ ...

نگاه کن اصلا با اکس وارد رابطه نشو اونی که حالتو خراب کرده دوباره هم میکنه . حالا اگه میخوای وارد رابطه بشی باش یا بهت پیام بده یک کاری بکن .

یک استوری مثلا بزار که تنهام یا مثلا حوصلم پوکیده یکی بیاد حرف بزنیم😂😂 اونایی هم که نمیخوای استوریتو ببین رو هم هاید کن ، اگه اومد که اومد اگه نیومد یا مجبوری خودتو کوچیک کنی پیش قدم شی( که من بجای یک پسر میگم نکن چون ارزش خودتو میاری پایین) یا هم ولش کن بابا مگه قعطی پسر اومده این همه هول😂😂😂

اره لایک میکنه..نه اونطوری نیست که همچیو لایک کنهاون دورانی که تموم کرده بودیم لایک نمیکرد نمیدونم چ ...

یک پیام نوشتم نیومد مثل اینکه ، بیا بهت پلن بدم ، اولا اصلا به اکست برنگرد چون عاقبت خوبی نداره😂 بعدشم راهکار رو بهت بگم . ببین یک استوری برو بزار که خیلی حوصله پوکیده یا مثلا تنهام یک بیاد بحریفم و ازین جور استوریا و اوناییم که نمیخوای استوریتو ببین هاید کن ، اگه اومد که اومد اگر نیومد مجبوری خودت پیش قدم شی ( که اینو پیشنهاد نمیکنم چون خودتو کوچیک میکنی از چشم کلا پسر میوفتی مخصوصا اکس باشه) خلاصه اره سیسی😂💅

اگه هرچی میزاری لایک میکنه اره 😂 ولی خب بستگی به آدمش هم داره مثلا یک رفیق دارم کلا همه چی رو لایک ...

پسری که کراششو یه همه ی رفیقاش میگه و همه زو خبردار میکنه ،چیه؟

مگه میشه رویا رو از ما گرفت؟مگه میشه این آرزوهاروکشت🦋

یک پیام نوشتم نیومد مثل اینکه ، بیا بهت پلن بدم ، اولا اصلا به اکست برنگرد چون عاقبت خوبی نداره😂 بع ...

ببین من تورو نیازت دارم بیاااا مشورتتت لازم دارم

پسری که کراششو یه همه ی رفیقاش میگه و همه زو خبردار میکنه ،چیه؟

یا خیلی عاشق شده یا واس پزشه ، اگه خبر بهت رسیده که اون رفته به همه گفته که کراششی شاید عمدا این کار رو کرده که به گوش تو برسه که اهداف دیگری در کار است🥸😂😂

یا خیلی عاشق شده یا واس پزشه ، اگه خبر بهت رسیده که اون رفته به همه گفته که کراششی شاید عمدا این کار ...

میتونم بهت درخواست بدم جریانو بگم؟به نظر ی پسر نیاز دارم

یا خیلی عاشق شده یا واس پزشه ، اگه خبر بهت رسیده که اون رفته به همه گفته که کراششی شاید عمدا این کار ...

دوستای پسر و دختر پسره بهم نشونش میدن وقتی میبیننش،چرا

دختره م خوشگله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز