2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 39 پست

[QUOTE=414037306]بستگی داره چی برات مهم باشه مامان و بابای من جفتشون کارمند بودن یکیشون ساعت ۶ غروب میومد خانه، بله این درسته ولی تو تو کودکی حسرت خوردی من خودم بابام شغل ازاده ما مانم خانه دار همه حسرت زندگی مارو دارم اون بستگی داره خانوادت چقدر تو مالی مدریت داشته باشه همه میگن ما اگه جا شما بودم غصه نداشتیم و.....

گرچه همه چیز میگذرد ولی من برای یه اتفاقی همیشه غمگینم

من اگر ازدواج کردم دوست ندارم برم سر کار

به نظر من ی مادر خوب ک از خودم در نظر دارم در اینده فقط باید به خودش برسه بهترینا بپوشه بره باشگاه به بچه هاش برسه و برای سلامت هم جسم هم روان خودش و خونوادش وقت بزاره(تقریبا مثل زندگی الانم ) ، البته این سلیقه و نظر منه

و تو بحث استقلال مالی هم باید بگم مردی که جونش در میره منت میذاره برا ماهانه چص تومن بده دست زنش غلط کرد زن گرفت ، وظیفشه تامین کنه

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داره چی برات مهم باشه مامان و بابای من جفتشون کارمند بودن یکیشون ساعت ۶ غروب میومد خانه، یکیشو ...

کارای خونه گردن تو بود درسته ؟

اگه میگفتی بچشون افسرده شده حق میدادم ولی چرا اسم شوهر اون وسط اوردی؟؟؟؟؟؟؟ کلافه شده ک شده ، بیشتر ...

چون خودمون اجازه دادیم بر سرمون مسلط بشن ، مرد وظیفشه نفقه بده خرج بده حتی اگر زن نره سر کار

چه کار خو همین دارم میگم سخته نمیرسی به کارات یا اگه برسی خودت خیلیی خسته ایی

میرسم رسیدنش ولی بدنم یاری نمیکنه لامصب بدون پول هم نمیشه که

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

منم میگم َعل ازاد مثل لباس بروشی که فروشنده بزاره یا هزار کار دسگه یا انلاین شاپ شغلی که مدریریتش ب ...

آره دیگه حالا اونطوری هم باید کمکی داشته باشه من مامانم شاغل بود از یک سال و نیم مهد کودک بودم بعدشم پرستار داشتم یه مدت و از ۸ سالگیمم خونه تنها میموندم دیگه شاید به من خیلی سخت گذشته باشه ولی باعث شد مستقل باشم و خب مامانمم پیشرفت کنه تو کارش شاید هر کسی این شرایط و نتونه به وجود بیاره هندل کردن همه اینا براش سخت باشه ولی در کل کار با تایم کوتاه برای خانم مناسب تره

بستگی داره چی برات مهم باشه مامان و بابای من جفتشون کارمند بودن یکیشون ساعت ۶ غروب میومد خانه، یکیشو ...

به نظرم ربطی نداره من تو بچگیم اینجور مسائلی نداشتم بابامم دستش به دهنش میرسه خداراشکر

ولی خب یچیزی که هست اینه که ادمای مختلف باید بها های مختلفی برای یچیز واحد بپردازن

مثلا درامد ماهانه دویست تومت حتی تو بازار خرابی برای ی بازاری چیز جدیدی نیس حتی به نسبت قبل کمتره ولی برای قشر متوسط جامعه ممکنه زیاد به نظر بیاد مخصوصاً که متاسفانه تو کشور خودمون خیلی به کارمندا نمیرسن

آره دیگه حالا اونطوری هم باید کمکی داشته باشه من مامانم شاغل بود از یک سال و نیم مهد کودک بودم بعدشم ...

مرسی بابات نظرتون دوست عزیز حرفتون درسته

کارای خونه گردن تو بود درسته ؟

نه من میومدم خانه، ناهاری که مامانم سرصبح زود پخته بود گرم می کردم می خوردم. بعدش به بازی، درس خوندن و کتاب خوندن مشغول می شدم. کاری انجام نمیدادم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز