2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 39 پست
زن وظیفه ای نداره!!! اگه مرد سرکاره و زن سرکار نمیره شغلش میشه خانه داری و بچه ها ولی اگه دلش کار خو ...

من خودم مامانم خانه داده ولی دیدیم که طرف هر دو دکترن بچشون افسرده شده شوهرش کلافه شده و..... نه یکی چند ها مورد از جا های مختلف

گرچه همه چیز میگذرد ولی من برای یه اتفاقی همیشه غمگینم

خودت الان کلرمندی

بله ولی واقعا سخته با دوتا بچه دبستانی و بارداری

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم رشتم انسانیه و کارام همه معلمی و.... حالا اگه برم سره کار خو خوب ولی شوهر کنم کنار میکشم و ارایشگری که رشته مورد علاقمه رو میزارم که هم برسم به بچه هام و.... در مورد سرمایه اون شوهر برا چی خوبه اصلا سخت تر از خانه داری نست مردی که نتونه اداره کنه زندگیش به درد نمیخوره خرجی که من از کارم درارم بزا خودمه و بس اگه اونم نباشه وظیفه مرده بدون منت بده

چه کار خو همین دارم میگم سخته نمیرسی به کارات یا اگه برسی خودت خیلیی خسته ایی

من خودم مامانم خانه داده ولی دیدیم که طرف هر دو دکترن بچشون افسرده شده شوهرش کلافه شده و..... نه یکی ...

اگه میگفتی بچشون افسرده شده حق میدادم ولی چرا اسم شوهر اون وسط اوردی؟؟؟؟؟؟؟ کلافه شده ک شده ، بیشتر هم کلافه بشه، امار افسردگیه زنا تو ایران بیداد میکنه انقد که زدن تو سرشون خونه نشین باشن و کلا همین چهاردیواریو شب تا صب ببینن و با بچه ها سرو کله بزنن، مرد باید کمک زنش باشه تا بچه هاشونم بخوبی بزرگ بشن همچیشونم رو برنامه ریزی تا افسردا هم نشه کسی اگرم مردی کلافه شد خب بجهنم

قبول داری بیشتر از شوهرت تو داری اذیت میشی و زود تر پیر و شکسته میشی ؟؟

اگه میگفتی بچشون افسرده شده حق میدادم ولی چرا اسم شوهر اون وسط اوردی؟؟؟؟؟؟؟ کلافه شده ک شده ، بیشتر ...

کلی دارم میگم خو اونم حق داره وقتی مرده در طول هفته فقط دو روز خونست و زنش نتونه اون دو روز توجه کنه کلافه میشه همینم برعکس هم هست

دیگه الان دور زمونه ای نیست که یک نفر کار کنه بقیه اعضای خونه مصرف کننده باشن بخاطر همین به نظر من خانم هم باید شاغل باشه ولی تایم کوتاه تری مثلا تا ۲ ۳ دیگه بیاد خونه چون توان جسمی خانم هم کمتره و خسته میشه دیگه به کارای خودش و خونه هم نمیرسه

بعدم اگه شوهرت خوب از اب در نیاد از همین که تو درامد نداری سواستفاده میکنه تحت فشارت میزاره نمیتونی طلاق بگیری استقلال مالی نداره برای پول نوار بهداشتیتم محتاج شوشویی میشی یکم تاپیکارو بالا پایین کنی میبینی افرادیو که ارزوشون یه دست لباس نوعه

ای کاش خاور در میانم بود ولی در خاور میانه نبودم🤦🏻♀️

موافقم زن کارمند و شاغل تمام وقت ، زیاد نمیتونه به خونه زندگیش برسه و گاها افسردگی دارن

با اسنم موافقی که نباید جوانی و خوش گذرونی و مسافراتاش به خاطر پول حدر بده یا حداقل یه شغل ازاد مثلا لباس فروشی که میتونه فروشنده بگیره سودشم داره خونه هم هست و هزار شغل ازاد پر درامد که پولش بیشتر از حقوق کارمندیه و کامل به خونه زندگیش برسه من به شخصه ارایشگری دوست دارم

کلی دارم میگم خو اونم حق داره وقتی مرده در طول هفته فقط دو روز خونست و زنش نتونه اون دو روز توجه ...

شما میخوایید جوری وانمود کنید انگار حرفاتون دوطرفس ولی من از تک تک کلماتتون توجه و حمایتو پشت مردا دارم میبینم ، به هرحال هرکی نظرش رو زندگیه خودشه امیدوارم شغل ازاد و خانه داری خوب باشه براتون

دیگه الان دور زمونه ای نیست که یک نفر کار کنه بقیه اعضای خونه مصرف کننده باشن بخاطر همین به نظر من خ ...

منم میگم َعل ازاد مثل لباس بروشی که فروشنده بزاره یا هزار کار دسگه یا انلاین شاپ شغلی که مدریریتش با خودش باشه اگه مشگلی پیش اومد بتونه بره نه بچش مریض شه مرخصی ندن بهش اواره اینو اون شه

شما میخوایید جوری وانمود کنید انگار حرفاتون دوطرفس ولی من از تک تک کلماتتون توجه و حمایتو پشت مردا د ...

همچنین و مرسی بابات پاسخ گویی و نظری که دادید

بستگی داره چی برات مهم باشه مامان و بابای من جفتشون کارمند بودن یکیشون ساعت ۶ غروب میومد خانه، یکیشون ساعت ۹ شب میرسید خانه منم کل روز تنها بودم تو بچگیم تنهایی سخت بود ولی الان وضع مالی مون از نود درصد فامیل بهتره و همه غبطه زندگی مارو میخورن هرچی دلم بخواد میخرم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز