2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 20 پست
من مهربه نخواستم بجاش کلی شرایط نوشتم : حق طلاق،حق مسافرت خارج از کشور،تحصیل،اشتغال،انتخاب مکان زندگ ...

مادر من حق انتخاب محل زندگي گرفت 

ولي هيچوقت اونجايي كه خواست نتونست زندگي كنه

خوبه زن به حقايي داشته باشه 

ولي مهمتر از همه پيشوني و تقدير (خواست خدا سايد)و بعدش تلاش خود ادم برا زندگيه 

من با مهريه خيلي كم هم موافق نيستم البته

عزیزم شما بگو من از نظرم مهم نیست و باید خانوادم تصمیم بکیرن، بنداز گردن خانوادها اصلا بحث نکن باهاش ...

اینم روش خوبیه مرسی

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مهربه نخواستم بجاش کلی شرایط نوشتم : حق طلاق،حق مسافرت خارج از کشور،تحصیل،اشتغال،انتخاب مکان زندگ ...

مرسی از راهنماییت خانمی وقتی اینارو خواستی شوهرت مخالفت نکرد؟

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
مرسی از راهنماییت خانمی وقتی اینارو خواستی شوهرت مخالفت نکرد؟

نه اتفاقا گفت حقوق زن و مرد باید باهم برابر باشه درمورد حضانت بچه گفتم حضانتش بامن گفت حقوق تو بیشتر از من میشه نه با تو باشه نه با من خود بچه یا داور تعیین کنه..

البته اینم نوشتیم که درصورت طلاق اموال نصف نصف میشه این بند باعث میشه مردها هیچ ترسی از به اسم خانم زدن سند نداشته باشن.مثلا الان ماشینو به نام من خرید

ما الان ۵ ساله باهم زندگی میکنیم و خداروشکر به مشکلی برنخوردیم

بهرحال وقتی از یه حقت (مهریه کم یا زیاد) میگذری باید یه حق و حقوق دیگه بجاش بگیری

مادر من حق انتخاب محل زندگي گرفت  ولي هيچوقت اونجايي كه خواست نتونست زندگي كنه خوبه زن به حقا ...

من بیشتر از این مکان زندگی هدفم این بود فردا نبره خونه مادرش به بهونه اینکه تنهان به اجبار با مادرشوهر و خواهر شوهر زندگی کنم