2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه به اینجاشم فکر نمیکنی اگه اون پولایی که میدیم صاحب خونه و رو به جای سود وامت حساب کنی حداقلش این ...

شاید باورت نشه ما تو اوج گرونی این خونه رو خریدیم تا همین الان سی میلیون قیمت این خونه اومده پایین غیر از وامی که سی و پنج میلیون گرفتیم و باید هفتاد میلیون پس بدیم

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
شاید باورت نشه ما تو اوج گرونی این خونه رو خریدیم تا همین الان سی میلیون قیمت این خونه اومده پایین غ ...

یعنی وامی که 35 میلیون گرفتی رو بیست یک درصد باید 75میلیون پس بدی؟؟؟؟؟؟

مگه قیمت خونه پایین هم میاد؟

اره عزیزم .ما سه سال پیش این خونه ای که داریم رو صد و پنجاه و نه تومن خریدیم الان قیمتی که روش گذاشتن صد و سی تومن هست یعنی حدود سی تومن پایین اومده 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
یعنی وامی که 35 میلیون گرفتی رو بیست یک درصد باید 75میلیون پس بدی؟؟؟؟؟؟

اره گلم پنج تومن هم اون موقع اوراق خریدیم 

تقریبا همون بیست درصد باید باشه خیلی سود میره روش

این بهره های وام خیلی زوره بخدا

چاره ای هم نیس الان زندگی همه همینطور شده

خدا به حق این ساعتهای عزیز  عاقبت همه را ختم به خیر کنه و گره از کار همه باز کنه