2821
2789
عنوان

حس بدی دارم

123 بازدید | 5 پست

دو هفته پیش یکی از آشناها گفت یکی از دوستام واسه پسرش دنبال زنه، منم تعریفتو خیلی دادم. منم با این که شرایط پسره خیلی خوب نبود گفتم اوکی بیاد همو ببینیم بعد مامان پسره اومد سرکار منو دید در حد یک دقیقه گفت شمارتو بده بهم بهت زنگ میزنم

دو هفته گذشتو زنگ نزد

معرفمم همش میگه زنگ نزد؟ منم گفتم نه

یه حس بدیه این که شرایط من از پسره بهتره ولی اونا نپسندیدن

همش میگم چرا ردش نکردم ..چه مشکلی دارم من مگه ( این مسئله چند بار برام پیش اومده)

چند روز بعدشم یکی از همکارام بهم میگه چند روز پیش به یکی معرفیت کردم اون آقا هم اومد دیدت سرکار ولی دیگه بهم زنگ نزد برات 😐😐 منم هول شدم گفتم شاید نپسندیده🫠

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)

عزیزم اینجور مسائل نباید ذهنت رو درگیر کنه.شاید مادر پسره معیارهای متفاوتی با پسرش داشته و دیگه به پسرش نگفته.بعضی از مادرها فکر میکنن پسرشون تو دنیا تکه و نباید دست یه جلاد(که منظورش عروسه😂) بیوفته.بخاطر همین خودشون میوفتن دنبال دختری که خودشون بپسندن اگه شمارو نپسندیده باید خوشحال باشید از این موضوع چون از پسری که مامانش دنبال دختر بگرده براش باید دوری کرد🥴

توی زمان درستش اون فردی که میخوای خودش پیدا میشه اصلا عجله نکن گلم و ذهنتو درگیر نکن

بحث ازدواج ربطی به شرایط نداره.

یکی ممکنه خیلی از طرف مقابل پایین تر هم باشه.ولی با این وجود ،باز طرف مقابل رو انتخاب نکنه. حالا بعضیا که پر رو هستن رو نمیگم، من اونا رو میگم که به هر دلیلی طرف مقابل ،با خواسته های ذهنیشون یکی نیست.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اینجور مسائل نباید ذهنت رو درگیر کنه.شاید مادر پسره معیارهای متفاوتی با پسرش داشته و دیگه به پ ...

کاملا موافقم باهات ولی خب میدونی چون زیاد برام پیش اومده یکم روش حساس شدم

جدیدا وقتی معرفی میکنن ندیده رد میکنم چون میترسم اون منو رد کنه

بحث ازدواج ربطی به شرایط نداره.یکی ممکنه خیلی از طرف مقابل پایین تر هم باشه.ولی با این وجود ،باز طرف ...

چندین بار برام پیش اومده از لحاظ اون حس بدی که داره میگم

یه لحظه به خودت شک میکنی

کاملا موافقم باهات ولی خب میدونی چون زیاد برام پیش اومده یکم روش حساس شدمجدیدا وقتی معرفی میکنن ندید ...

بهت حق میدمم حساس بشی اما روی اعتماد بهنفست تاثیری نزاره

اما اگه قصدت ازدواجه بخواه تو اول طرف مقابل رو ببینی اصلا ظاهری میپسندی؟شرایطش با تو اوکیه؟بعد اوکی بده که ایشونم شمارو ببینه

و اینکه معیارهای هر شخص متفاوته نترس عزیزم طبیعیه اگه کسی نپسنده به این دلیل نیست که شما بد باشی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792