2777

بعد از اصلاح تا 12 ساعت بعدش هیچی به صورتت نزن اصلا صورتت رو نشور. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

هر وقت بند انداختید

قبلش؛ ب بندتون الکل بزنید

بعدم تا مدتی صورت تونو با آب نشورید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نيز 

همه چى امتحان كردم 

از انواع ماسك 

ژل بعدش 

خيار 

ماست 

سيب زمينى 

الكل 

الان ٣ ماهه اصلاح نرفتم 

شكر خدا پر مو نيستم 

ولى پشت لب و چونه و با بند انداز برقى ميندازم خوبه 

چون نخش ضخيمه 

بعضى وقت ها هم ژيلت 

🧿

ژل مخصوص بعد از اصلاح بزن دیگه جوش نمیزنی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

مال منم این جوری بود دیگه بند ننداختم از تیغ استفاده میکنم ولی آرایشگرم گف وقتی میای اصلاح اصن آرایش نداشته باش چون صورتت میریزه بیرون.امتحان کردم حق با آرایشگرم بود.عمه مم مث منه ولی اون بند میندازه لوسیون بعد اصلاح استفاده میکنه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
هيچي يعني چي؟؟؟

یعنی چیزی به صورتتون نزنید مثل کرم و این چیزها. اصلا هم نشورید. این رو یه گریمور صدا و سیما گفته بود. من رعایت کردم دیگه جوش نزدم

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.