ازونجا که همه عاشق شیرینی هستن واقعا ترک کردنش سخته..اما به معنی سخت گیری هم نیست
میتونی هر چند ماه یه کیک خوشمزه بخری و بخوری
ولی اگر دوست دارید هر یک هفته حداقل ۴ روزش کیک بخوری من براتون یه دستور آماده کردم که بستگی به ذائقه داره.
من خودم خیلی تلاش کردم کیکی درست کنم که مناسب عصرونه باشه و پروتئینش هم در حد تخم مرغ باشه و جوری شیرینی طبیعی داشته باشه که باعث اضافه وزن نشه.
مثل مافین هست اما من توش تغییراتی ایجاد کردم جهت سالم شدن
مواد کیک🍰:
روغن آفتابگردان(یا هرنوع روغن): ۱ ق.غ
شیر کم چرب: ۶۰ تا ۱۲۰ گرم (یه لیوان شیر ۲۴۰ گرم هست)
آرد(قنادی یا نانوایی):۶ ق.غ
تخم مرغ:۱ عدد
شیره خرما(یا عسل): ۱ ق.غ (توجه کنید مقدار قند عسل از شیره خرما بیشتره)
دارچین: ۲ق.چ (میتونید دارجین رو داخل مواد کیک بریزید یا توی مواد پنیری فرقی نداره یا هردو)
مواد پنیر:🥐
پنیر خرما یا هرنوع پنیر که حالت خامه ای داره: اندازه ۲ عدد قوطی کبریت.(هر قوطی کبریت ۳۰ گرم)(من خودم پنیرخرما میزنم)
حلوا ارده(رژیمی باشه چه بهتر):اندازه ۱ عدد قوطی کبریت
کره بادوم زمینی(من نوع پروتئینش رو استفاده میکنم):نصف یا یک ق.غ
دو قاشق آب هم برای رقیق کردن مواد پنیری.ترجیحا آب گرم باشه.
اول مواد کیک رو درست میکنیم
بهتره سفیده جدا زده بشه تا خامه ای بشه بعد زرده اضافه میشه و کم کم شیره خرما و روغن و شیر رو اضافه میکنیم.
در آخر آرد رو همراه بیکینگ پودر یا جوش شیرین الک و کم کم اضافه میکنیم و به صورت دورانی از زیر به بالا هم میزنیم تا پفش نخوابه.
در آخر مواد کیک رو داخل ظرف پیرکس یا ظرف کوچیکتر میریزیم و مواد پنیر رو روش میزاریم
توجه کنید مواد پنیر رو با کیک مخلوط نکنید صرفا بریزید روی کیک و توی فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه و تایم ۲۰ دقیقه بزارید تا خوب بپزه.
برای اینکه بفهمید پخته یه چاقو رو داخل مواد کیک کنید..داخل مواد پنیریش نکنید چون اون قسمت حالت خامه ای داره.
کیک رو ۴ قسمت میشه کرد و هر قسمت حداقل ۵ گرم پروتئین داره.
اگر قندش براتون زیاده میتونید ۶ قسمت کنید.
میتونید برای تزیین هرچیزی بزنید یا حتی مواد رو تغییر بدید.
این صرفا یه دستور پخت شخصی هست و ممکنه بدتون بیاد اما امتحانش ضرری نداره.
امیدوارم خوشتون بیاد🎀🍩