هزینه کردن برای درمان واقعا بهترین هزینه ایه که آدم میتونه انجام بده
من نظرم اینه سراغ روانشانس و تراپی برید مخصوصا حالا که انقدر هم اذیتتون میکنه
در کنارش چیزهایی که به شخصه کمکم کردن تا خشمم رو کاهش بدم اینا بودن...یکی اینکه ورزش کردن رو شروع کردم، یوگا که بهم آرامش میداد و فیتنس و ترکیب ورزش های هوازی با قدرتی که واقعا انرژیم رو تخلیه میکرد و دیگه حالی برای عصبانیت نبود😂 گاهی وقتا بیماری روی تندخویی تاثیر داره. من هر کی هر چی میگه اول ازش می می پرسم چکاپ دادی؟ مطمئنی روده هات سالمن؟ یا معده ت؟
سکوت آگاهانه قبل از واکنش دادن و پرسیدن این سوال از خودم که دلیل عصبانیتم چه هست. خیلی وقتا ما بخاطر مسئله ای عصبانی هستیم که از اقرار بهش عاجزیم. عصبانیت ما میخواد نشونمون بده که چه چیزی ما رو ناتوان کرده و اون چیزی که همیشه ازش میترسیم و فرار میکنیم رو تو رومون میکوبه. مثلا من همیشه از اینکه برای بقیه کاری می کردم و بعد ناسپاسی میدیدم ازشون عصبانی بودم. بعد ها فهمیدم عصبانیتم میخواد بهم بگه که چقدر خودم رو همیشه اولویت آخر گذاشتم و همیشه به نیازهای خودم بی توجه بودم، چقدر این خشم رو فرو دادم که حالا جا و بی جا سر بقیه خالیش میکنم. همیشه قبل از واکنش، حرفی نزنید، تنها بشید و از خودتون بپرسید چرا عصبانی هستید یا عصبانیتتون می خواد چی بهتون بگه؟ وقتی ذهن تمرکز رو خشم که منفعلانه ست، به راه حل جویی که فعالانه هست میره، خواه ناخواه آرامش بیشتری به دست میاره. شاید نتونیم جلوی عصبانیت رو بگیریم اما میتونیم جلوی پیامد هاش که نتیجه واکنش ما به اتفاقات هست رو نه تنها بگیریم که به نفع خودمون تغییر بدیم.