2777
2789
عنوان

چجوری سفید شم

617 بازدید | 10 پست

دخترا برای سفید شدن پوست صورت چه راهکاری دارید؟ب نظرتون پی آر پی صورت انجام بدم یا کرم و صابون و قرص گلوتاتیون بخرم؟ممنون میشم اگه تجربش و داشتید نظر بدین♥️

اولین قدم پذیرش ژنتیکت هست

و دومین قدم باارزش دونستن خودت و مهمترینش داشتن اخلاق خوب که بُرد واقعی تو زندگیه

کسی که تو رو دوست داشته باشه با همین پوستتم برات می میره

من تقریبا گندمی روشنم و همیشه عاشق پوست سفید بودم

ازدواج کردم تمام طایفه همسرم و خود همسرم کنی بور و سفیدن و عاشق رنگ پوست من شدن !!!!

چشم و ابرومم مشکیه اونام میگن چشم و ابرو فقط مشکی

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم👩❤️👨 ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق دیارمم ، عاشق «بارون🌧️»عاشق «جنگل🌳»عاشق «کوه⛰️» عاشق «دریا🌊» ، بهشت من🏞️ ، شهر من همه اینا رو با هم داره ،کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین قدم پذیرش ژنتیکت هست و دومین قدم باارزش دونستن خودت و مهمترینش داشتن اخلاق خوب که بُرد واقعی ت ...

خوشبخت بشید ایشالا خیلی متنتون حالمو خوب کرد❤️

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

اولین قدم پذیرش ژنتیکت هست و دومین قدم باارزش دونستن خودت و مهمترینش داشتن اخلاق خوب که بُرد واقعی ت ...

چ خووووب

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

یه سری عوامل باعث میشن رنگ پوست شما مخصوصا صورت تیره تر از چیزی که واقعا هست به نظر برسه. یکیش کمبود ویتامین ب ۱۲ و وبتامین دی هست. هر چند اینا باید زیر نظر پزشک تجویز بشه ممکنه دوز بیشتری لازم داشته باشید پس بهتره چکاپ بدین. یبوست و مشکلات روده هم پوست رو تیره میکنه. استرس و کمبود خواب و نزدن ضدآفتاب با spf حداقل ۳۰ هم همینطور. یه سری موارد ریشه ای این چنینی رو اصلاح کنید ممکنه رنگ پوست واقعیتون خودش رو نشان بده. اگر همه رو رعایت کردید و مشکلی نداشتید و.. اون دیگه از ژنتیکتونه. من یه دوره ای سبزه شده بودم و فکر میکردم واقعا سبزه هستم. استرس اون دوران که از روم برداشته شد خیلی روشن تر شدم و اطرافیان هم به این مسئله اشاره کردن. رژیم غذایی نامتعادل چرب و تند و... هم میتونه رنگ پوست رو به کدری ببره. پوست سالم جدا از رنگش، باید شفافیت داشته باشه. پوست کدر(به رنگش ربطی نداره، پوست سفید هم میتونه کدر بشه) احتمالا نشانه ای از بیماری جسمی یا مشکلات روحی هست. یا مثلا مشکلات کبدی.

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

در ضمن رنگ پوست به هیچعنوان مهم نیست

سالم بودن و با طراوت بودن پوست مهمه نه رنگش

سیاه پوستا رو ببین خیلی هاشون پوستشون با طراوت و براق و شادابه !!!!!!

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم👩❤️👨 ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق دیارمم ، عاشق «بارون🌧️»عاشق «جنگل🌳»عاشق «کوه⛰️» عاشق «دریا🌊» ، بهشت من🏞️ ، شهر من همه اینا رو با هم داره ،کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»

در ضمن رنگ پوست به هیچعنوان مهم نیست سالم بودن و با طراوت بودن پوست مهمه نه رنگشسیاه پوستا رو ببین خ ...

عزیزم من خیلی ب پوستم میرسم بهترین روتین و محصولات و دارم پوستم ایرادی نداره رنگشم ب نسبت روشنه..اما پوست خواهرم سفیده مثل برف دلم میخواد مثل اون بشه ولی اون ژنتیکی اونجوری بود از اول