2777
2789
عنوان

hpv

565 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میخاستم بپرسم نشانه های ویروسش زیگیله؟؟؟کجاهاس؟؟؟داخل یا خارج بدن؟؟؟من هر چن وقت یه بار جوشای خیییییلی بزرگ رو لگنم یا بیرون واژن میزنم اصلا سر نداره جوشا داخلن اما چن وقت بعد خوب میشه امکان داره مبتلا باشم خیییییلی نگرانم؟؟؟آزمایش داره؟؟؟هزینش چقده؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه سرطانی باشه و خطرناک توی بدنه و زیگیل نمیزنه ولی اگه زیگیل باشه فقط ک اون سرطانی نیست و روی دستگاه تناسلی میزنه 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

عزیزم هرسال همراه پاپ اسمیر hpvهم بدید یه کم گرون تر میشه میدونم ک چند نوع پرخطر داره ولی  کدوم ویروس ها جز پرخطر ها هستند رو نمیدونم

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

ازت تست میگرن از واژنت باید نمونه برداری بشه که متاسفانه از دخترای مجرد ابن تستو‌نمیگیرن چون باید هایمن برداشته بشه این ازمایش ۶ ماه بعد از رابطه جنسی میگیرن و هر یک سال یکبار تکرار میشه تا ۳۰ سالگی که بعد از اون میشه هر سه سال یکبار.hpvیه نوع ویروسه گاهی اوقات زگیلی در کار نیست و فقط با ازمایش میشه فهمید بیشتر از طریق رابطه جنسیه .واکسنش تا قبل سن ۲۱ سالگی اث  بخشه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
عزیزم هرسال همراه پاپ اسمیر hpvهم بدید یه کم گرون تر میشه میدونم ک چند نوع پرخطر داره ولی  کدوم ...

من پاپ اسمیرم یه بار دادم تا حالا 8 ساله ازدواج کردم دوتا زایمان داشتم

آره

بخاطر همونه منم با ژیلت میزدم اونطوری میشدم الان ک اپیلاسیون میرم اونطوری نمیشم نگران نباش برو عکسای زیگیلو ببین

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
26 سالمه

الان باید تست بدی اگر هایمن داشته باشی ازت تست نمیگیرن تو ایران.تستش یکم درد داره چون با یه دستگاه واژنو باز میکنن تا از رحم نمونه برداری کنند .

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇