2777
2789
عنوان

گرفتگی گردن

205 بازدید | 21 پست

سلام الان 5 روزه گردنم از سمت راست گرفته. تو طول روز آرومم و میتونم کارامو انجام بدم اما هر شب از دردش و گرفتگیش تا صبح بیدارم. صبحم ک کلا قفله نمیتونم گردنم تکون بدم.

قرص و پماد استفاده کردم. دیشبم بدون بالشت خوابیدن هیچ کدوم فایده نداشت. لطفا کسانی ک تجربه مشابه داشتن راهنمایی کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=414011195]عضلاتش گرفته تو اصطلاح میگن آرتروز گردن شل کننده بزنی خوب میشی[/QUOTE]اگر گرفتگی خب ...

گرفتگی هستش روز سرگرم میشی ولی شب درد میاد سراغت یا شل کننده بزن یا بلد باشین بادکش بنداز خوب خوب میشی

سلامتی و خوشبختی دخترم

سلام .یه چند روزی بدون بالشت بخواب اوکی میشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام باید علت درد گردن مشخص بشه اگه گرفتگی عضلات باشه مثلا بخاطر یه حرکت ناگهانی گردن یا بالش بد یا موارد دیگه درمانش یه حموم داغ همراه با ماساژ عمقی هست دو بار انجام بدی ردیف میشه اما اگه علتش مربوط به دیسک مهره های گردن باشه استراحت و پوزیشن مناسب کم کم درستش می کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز