2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تا با طرف نری زیر یه سقف اصلا هیچی نمیفهمی ما یه فامیلمون خیلی پسر مودبی بود با دختر فامیل دوست شدن همه فامیل سرش قسم میخوردن خیلی مودب بود حتی ده یال باهاشون زندگی میکرد بعد ازدواج کردن دوران عقدم خوب بود رفتن زیر یک سقف چنان بد شد ادم تعجب میکرد این چرا اینطوری شده

ازدواج سنتی باشه با دوستی و مدرن باشه باید آگاهانه باشه این مهمه

اگه تو مراحل ابتدایی علاقه و حسی پیدا نشه دیگه نمیشه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بله امکانش هست

ولی واسه یکی مثل من ک از سنتی خوشم نمیاد نچ

بستگی داره دید ب ازدواج ستنی چی باشه

اگر طرف ادم خوبی باشه ب دلت بشینه بله حس دوست داشتن شکل میگیره

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

تو دوران آشنایی باید علاقه ایجاد بشه دیگه

زندگی شما و طرف مقابل که بازیچه نیس

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

هم باید چندین بار تو جمع دوستاش ببینیش هم موقع دوتاییاتون وقتی بحثتون میشه و وقتی مشکلی برات پیش میاد. و هم رفتارش با خانوادش رو خوب زیر نظر بگیری که بفهمی کیه. با ازدواج سنتی میشه به نظرت؟