2821
2789
عنوان

موس مو رنگی

285 بازدید | 9 پست

سلام به همگی حالتون خوبه؟!

من یه نوجون 13_14 سالم و دوس دارم موهامو رنگ کنم ولی از یه طرف رنگ موهای اصلی خودمو خیلی دوست دارم بخاطر همین دنبال رنگ موقت خیلی خوب برای موهام بودم که با شستشو زود پاک بشه و البته از ایتا نباشه که اصن رنگ نده و یه دست بهش بزنی زود پاک بشه تازگیا این اواخر با موس مو رنگی آشنا شدم ولی بنظرتون اگه توی این سن استفاده کنم واسه ی موهام ضرر داره یا نه؟اگه نداره و اوکیه دقیقا چه شکلی باید استفادش کنم؟!موهامم فره و میخوام اول با اتو مو صافش کنم بعد از موس رنگی استفاده کنم یکم راهنمایی میکنید؟!

اینجانب جوجه اردک نی نی سایت هستم:)🐤😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روی موی مشکی فکر نکنم رنگ بگیره باید دکلره کنی اول که کلی ضرر داره

موهام مشکی نیستش خرمایی روشن روبه بلوند تیره هستش یعنی حتا روی این رنگ موهم جواب نمیده؟!آخه من خونده بودم که بدون نیاز به دکلره هست

روی موی مشکی فکر نکنم رنگ بگیره باید دکلره کنی اول که کلی ضرر داره

موهام مشکی نیستش خرمایی روشن روبه بلونده یعنی حتا روی اینم جواب نمیده؟!آخه شنیده بودم حتی اگه موهات مشکی باشه بازم میشه استفاده کرد چون بدون نیاز به دکلره ست

موهام مشکی نیستش خرمایی روشن روبه بلوند تیره هستش یعنی حتا روی این رنگ موهم جواب نمیده؟!آخه من خونده ...

اگه رو خود رنگ مو نوشته که بدون نیاز به دکلره.ریسک کن و بخر.خوش بحالت که موهات روشنه.کاش منم موهام روشن بود دیگه دکلره نمیکردم با گچ مو و رنگ ژله ای با خودم حال میکردم

اگه رو خود رنگ مو نوشته که بدون نیاز به دکلره.ریسک کن و بخر.خوش بحالت که موهات روشنه.کاش منم موهام ر ...

ممنون از نظرتون ولی خودتونو ناراحت نکنید موهای مشکی هم خیلی جذابیت خواصی داره کلا هر رنگ مویی زیبا هست❤