2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منی که امروز تصمیم گرفتم برم ناخن بکارم نرم بهتره

عزیزم کاشت ناخن اگه جای خوب انجام بدی هیچ اتفاقی نمیوفته برای ناخن هات من ۶ساله مداوم کاشت دارم تاحالا یکبارم قارچ نگرفته ناخن هام یکبارم اسیب ندیده چیزی که به ناخن اسیب میزنه یکی ناخنکار بده و یکی ریمو یسریا میرن ریمو میکنن فکرمیکنن اونکاشتی که داشتن ناخنشون رو خراب کرده درصورتی که وقتی میخوای ریمو کنی از استون۱۰۰درصد استفاده میکنن تا مواد نرم بشه و در نتیجه ناخن خودتم نرم و شکننده میشه ناخن چیزیه که مدام داره رشد میکنه مثل دندون نیست که مثلا بگی کامپوزیت کردم دندونم هوا نمیخوره ناخن همیشه در حال رشده

جدی ؟اره میخوام برم فرنچ بزنم اولین بارمه یکی گفت جاش خوبه

اره بابا فقط تحقیق کن و جای تمیز و خوب برو

و اگر یه روزی هم از کاشت خسته شدی به هیچ عنوان ریمو نکن بذار ناخن هات رشد کنه کم کم کوتاه کن تا موادش بره

نه بابا بخدا باید یا خودت خیلی کثیف باشی یا جایی که رفتی کثیف باشه که قارچ بگیری بنظرم بیشتر ناخنت ن ...

لطفا اطلاعاتتون رو کمی بالا ببرید قارچ ربطی به کثیف بودنه شخص نداره ، افرادی کاشت ناخن میکنن یا خیلی لاک میزنن و یا رطوبت سطح ناخنشون زیاده مستعد قارچ ناخن هستن

من از آدمای بد نمیترسم ، از آدمایی میترسم که ادای خوب بودن رو درمیارن....

اره بابا فقط تحقیق کن و جای تمیز و خوب بروو اگر یه روزی هم از کاشت خسته شدی به هیچ عنوان ریمو نکن بذ ...

مرسی گفتی دستت درد نکنههه

اتفاقا برای یه مدت کوتاه میخوام چون بعدش خودمو میشناسم دلمو میزنه

نه بابا بخدا باید یا خودت خیلی کثیف باشی یا جایی که رفتی کثیف باشه که قارچ بگیری بنظرم بیشتر ناخنت ن ...

ربطی به کثیفی نداره ناخن هوا بگیره اب بره زیرش خشک نشه در اثر رطوبت ممکنه قارچ رشد کنه چون زیر کاشت هم تاریکه هم مرطوب

ربطی به کثیفی نداره ناخن هوا بگیره اب بره زیرش خشک نشه در اثر رطوبت ممکنه قارچ رشد کنه چون زیر کاشت ...

خب عزیزم اولین شرط برای تشخیص یه ناخنکار خوب همینه که کاراش هوا نگیره یعنی موادگذاری رو اصولی و درست انجام بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز