2777
2789

هدف نداشتن هدف زندگیم.

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا دیگه هدفی وجود نداره

صرفاً زنده ایم و در تلاش برای حفظ بقا

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

ببخشید تاپیکم تایید نمیش عذر میخوام😔

میشه بگید

شما اگهوانت میوه تره بار بیاد تو محلتون وایسه

قیمت مناسب کیفیت متوسط ازش خرید میکنید؟یا میرید مغازه معمولا

بیشتر چیا میخرید میوه تره بار

شوعرم میخاد این کار را بندازه میترسیم

کاربری دست ۱۰ نفره بقران😂

هدفی ندارم چشم به پایان دارم

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

من خیلی به این سوال فکر کردم جوابی هم براش پیدا نکردم

آخرم به این نتیجه رسیدم که مگه کسی برای این دنیا اومدن از ما سوال پرسیده بود که هدفی براش داشته باشیم ما علی رغم میل خودمون به این دنیا پا گذاشتیم برای همین هم هدفی واقعا نداریم هممون فقط داریم زندگی رو تموم میکنیم

داشتن آرامش

بدون اینکه آرامشمو به کسی یا چیزی گره بزنم

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀