2777
2789

نه اصلا

بی حسی میزنه فقط اون بی حسیه یه ثانیه درد داره اونم خیلی کم

دیگه چیزی نمیفهمی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نداره یه جیز کوچولو وتمام

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

بعد از عصب کشی انگار زایمان میکنی بچه به دنیا میاد دیگه دردی نداری

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من نمیدونم چند کانال بود ۳ تا قبل ماه رمضون عصب کشی کردم

خیلی میترسیدم قبلش ولی اولش درد داشتم گفتم سریع امپول زد دوباره، دیگه راحت بودم

بعدشم درد نداشتم، مسکن هم نوشته بود برام گاهی میخوردم

واقعا میارزید کاش زودتر میرفتم

#جانفدای_ایران🇮🇷💚

عزیزم شما چقدر هزینه میدید برای عصب کشی؟

من چون بیمه تکمیلی هستم میخوام حساب کنم ایا علاوه بر بیمه خودم هم باید پولی بدم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نه دیگه.اگه دکتر ماهر باشه اولش که بی حسی تزریق میکنه و ممکنه در حین عصب کشی دردی حس کنی که دوباره بی حسی میزنه بعد از اونم هیچ دردی نداره چون عصبی نمونده که درد داشته باشه.اگه درد داشته باشه یعنی دکتر قشنگ عصبی کشی نکرده

درد خفیف تا متوسط و حساسیت به دما (سرد و گرم) بعد از عمل طبیعیه و معمولاً طی چند روز تا یکی از هفته بهبود پیدا میکنه.

برخی موارد، ممکنه ناحیه لثه اطراف دندان کمی متورم شه.

گاهی اوقات دندان عصبکشی شده به مرور زمان تیرهتر میشه. این مسئله معمولاً جنبه زیبایی داره و با روشهایی مثل بلیچینگ داخلی قابل درمانه

بعضیل حس میکنن دندان عصبکشی شده کمی “مرده” یا خشکتر از دندون های دیگس چون عصب و عروق آن برداشته شده .

Clocks show time, and time shows People...!