2777
2789
عنوان

خواستگار

1358 بازدید | 25 پست

سلام

من یه خواستگار دارم که فامیله تفریبا

از نظر اخلاق و مالی مشکلی نداره اما دلی من نمیتونم بپزیرمش نمیدونم چرا و تا حالا برای شما اتفاق افتاده یا نه

زمان دادم درست بشه اما نشد البته کمتر از یک ماهه

جواب منفی بدم تموم بشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله برام پیش اومده منفی بده تموم شه چیزی که بار اول به دلت نشینه بعدا هم نمیشینه

البته من بخاطر شرایطش گفتم بیان ولی وقتی یه جلسه صحبت کردم باهاش کاملا برعکس چیزی بود که نشون داده بود و کلا رد شد

قیافش خوب نیس؟پول نداره؟ تحصیلات نداره؟

چرا دلیلش چیه

کاربرجدید نیستم تعلیق شدم دوباره اومدم😂✌🏻I don't care what others say and I live for myself. I have to achieve my dreams! I have to succeed and have the best of everything.

ارع بابا تمومش کن

میگن بار اولی که یه آدم رو ببینی و یه نتیجه از اون دیدار رو بگیری رو احتمالش خیلی کم هست که تغییر کنه ولی تو از اول خوشت نمیات ازش چرا میخوای باهاش باشی

حتا اگه پول داشته باشه اون حقشه با دختری باشه که ازش خوشش میات برا همین خودتونو اذیت نکنین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز