2821
2789
عنوان

معاینه لگن

315 بازدید | 6 پست

سلام مامانا، دکترم واسه هفته سی و پنجم نوبت داده گفته آخرین سونو رو انجام بدم و برم معاینه لگن، ولی اینجا که خوندم فهمیدم معاینه ممکنه تحریک به زایمان داشته باشه، حالا موندم سرخود دیرتر برم یا با سونو هفته سی و پنج برم ولی بگم دیرتر معاینه کنه یا تو کار دکترم دخالت نکنم و بذارم کارشو بکنه🥺 نمیدونم چه کنم. اینم بگم که خیلی دکترمو قبول دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به منم گفت هفته ۳۶ بیا آخرش ولی من نرفتم آخر ۳۸ دردام شروع شد رفتم دگ ولی معاینه اصلا برا من تاثیری ...

ای وای، منم میترسم دیر بشه، از طرفی هم میترسم زود برم و زایمان زودرس برام پیش بیاد، واقعا موندم چه کنم

من رفتم معاینه لگن.درحالیکه قبل معاینه حتی یکسانتم دهانه باز نبود.بلافاصله بعد معاینه فرداش زایمان ک ...

شما اطلاع دارید که معاینه بدون تحریک هم هست یا همه معاینات لگن تحریک به زایمان دارن؟ نمیخوام بچم هفته سی و پنج بدنیا بیاد خیلی زوده، آخه من هیچ مشکلی هم نداشتم تو بارداریم خداروشکر همه چیز نرمال بوده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792