2777
2789
عنوان

حسه شیشم

158 بازدید | 22 پست

حسه شیشمیم خوبه نیت کنین

جواب میدم به حداقل 5 نفر

بقیه میتونن بزنن روی درخواست دوستی

تا جوابشون بدم

@niniyar تایید کن قشنگم 💙

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نیت کردم لطفا بگو آره یا نه.مرسی.

آره اما تایم زمانه رسیدن میتونه 3 وعده باشه

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

میشه بگی من کی میرم سرکار؟ برمیگردم مرکز یه یه جای دیگه ؟ تا کی چه موقع؟

برمیگردی مرکز دو وعده دیگه

کی پیام میده ؟؟؟ ممنونممم💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

کی به نتیجه میرسم ؟

زمانی که رها کنی به این نتیجه برسی که تلاشش مهمه نه نتیجه اون موقعه اتفاق میفته پس کمتر بهش فکر کن

چندوقت دیگه آشتی داریم؟

عدده 3 و 6 زیاد میبینم برات

من و امیرمحمد در آینده باهم وارد رابطه میشیم؟

نه گلم خودش دوست دختر داره

آره اما تایم زمانه رسیدن میتونه 3 وعده باشه

عزیزم برا منم میگی لطفا

خانواده خواستگارم و خواستگارم که هم رو از دور دیدیم نظرشون چی بود؟جدی تر میان خواستگاری؟اگه اره کی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز