2777
2789

اسم و هزینش همینجا بگو

زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوبه ولی بد جا افتاده الان من بیام چهار نفر ببینه میگن روانیه رفته درمان😂😂😂😂

مگه کسی آگاهی نداشته باشه که اینو بگه. کسی هم نمیگه. شما خودتون طرز فکرتون اینطوره

سنتم زیاد نیست که این طرز فکرت باشه

طرز فکرتو عوض کن

مگه کسی آگاهی نداشته باشه که اینو بگه. کسی هم نمیگه. شما خودتون طرز فکرتون اینطورهسنتم زیاد نیست که ...

عصبانی نشو دیگه جیگر اینجوری گفتم ببینم خودت اوج میگیری یا نه 😂😂😂😂😂ولی دوست دارم

.تحمل تنهایی بهتـر از گــدایـی محــبته! ️اره دایی😉