2777
2789
عنوان

رژیم لاغری Gm

237 بازدید | 12 پست

سلام خانمهای عزیز من همین الان تو سایت ثبت نام کردم خیلی وقته مطالب و نظراتتونو میخونم من یه بچه ۵ماهه دارم  ۵کیلو اضافه وزن دارم به نظرتون رژیم gmرو بگیرم شیرم کم میشه؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه شیر میدی اصلا از این مدل رژیم ها نگیر رو شیرت تاثیر بد م ی زاره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
اخه مامانمم خیلی چاقه  ارثیه میترسم جلوشو نگیرم بدتر بشه  بعد از زایمانم۶۳کیلو بودم الان ...

عزیزم سعی کن شیرینی و قند رو بزاری کنار هم بدنت چیزیش نمیشه هم راحت وزنت متعادل میمونه

مصرف شیرینی و قندم خیلی کمه  کلی هم دمنوش رازیانه میخورم که  برای لاغری خوبه ولی بیفایدست فقط اشتهام چند ماهیه خیلی زیاد شده نمیتونم کمتر از یه بشقاب بخورم 

مصرف شیرینی و قندم خیلی کمه  کلی هم دمنوش رازیانه میخورم که  برای لاغری خوبه ولی بیفایدست ...

اشکال نداره عزیز ناهار خوب بخور چون بچه شیر میدی شبا سبک بخور اکثرا نونی باشه یا سالاد سعی کن خودت رو با میوه و سبزی سیر کنی در طول روز