به خدا دیگه پدر منو در آورده جرعت ندارم هزار تومن خرج کنم این خر باید ۱۰ برابرش رو خرج کنه 😏
این ع.ن آقای حسود همش می سوزه مامان و بابام جرعت ندارن چیزی برام بخرن چون این عقده ای میگه حق ندارید بهش پول بدید😳
بابا به خدا دیوونم کرده آسایش ندارم از دستش مثل میمون سیرک همش مسخره و توهین می کنه هر روز توهین و تحقیر داره از حسادت بی جا می سوزه مثلاً داداشمه ولی بیشتر دشمنه 😒
اصلا اعتماد به نفسم رو داره داغون می کنه حرفاش همه بوی حسادت می ده من ۵ سال پیش ارتودنسی کردم توی این پنج سال هر روز میگه چرا پول براش خرج کردید باید به منم همون مبلغ رو بدید.
دیروز اومد داشت من رو مسخره می کرد و تحقیرم می کرد منم دیگه تحملش رو نداشتم نشستم یه جوری اعتماد به نفسش رو تخریب کردم تا از این به بعد از حرف نزدنم سو استفاده نکنه این نالایق روزی یه میلیون خرج میکنه من نه تنها حسادت نمی کنم اگه خودم هم پولی داشته باشم چون زیاد خرج نمی کنم پولم رو بهش میدم ولی از این به بعد همون جور که لایقشه رفتار می کنم(می خوام سال دیگه هر جور شده از اینجا برم تا دیگه روانی نشم)😞😓😭
لطفاً چند تا فحش بهش بدید حداقل دلم خنک شه😂♥️
(تاپیک از این جهت ایجاد شده که لطفا ناراحتی و استرس و فشار و رنج های اخیرتون رو با جملات و فحش های ناب و آبدارتون به این ع.ن آقا خالی کنید هم دل من خنک بشه هم شما.
راحت باشید با تشکرررر🎀😊)