2821
2789
عنوان

چاق شدن مرد

656 بازدید | 17 پست

داداش کوچیکم ۱۸ سالشه خیلی لاغره حدوده ۱۸۳ قد ۶۲ کیلو وزن منم لاغرم ولی من کم میخورم لاغرم اون زیاد میخوره همه وعده هارو سیر میخوره اما یه گرم هم اضافه نمیکنه تازه امسال میخواد کنکور بده میگه کنکور بدم درست میشم. اما خیلی اعتماد به نفسش پایین اومده دماغش که توی بچگی ورزش رزمی میرفت ضربات متعدد عقابی و کج شده. خیلی واسش ناراحتم داداش با محبت و مهربونیه انگار افسرده شده از بیرون رفتن بیزاره از مهمونی رفتن بیزاره انگار همه هیکل اینو میخوان انالیز کنن. قیافش درهم برهم شده انگار توی دو سال به اندازه چند سال سنش رفته بالا پیشونیش چروک شده ریشاش بعضی جاهاش ریخته اصلا دردشو نمیگه. پرسیدم گفته هیچیم نیست

اما خودش اینا رو نمیبینه میگه فقط ۲۰ کیلو وزن میخوام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با غصه خوردن وزن نمیاد روش باید بره دکتر تفذیه.. بهترین دکتر تغذیه رو پیدا کنین که با برنامه پیش بره... هم برنامه غذایی بهش میده هم ویتامین

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

خب طفلک که غذاشو کامل میخوره پس نگران نباش مشکل بدی براش پیش نیومده که یه وقتی نتونه دلیل استرس و نگرانیشو بگه.

میان وعده بهش بده و بذار کنکورش تموم شه بعدش باشگاه میره و چند تا دوست پیدا میکنه روحیه اش خوب میشه

حالا دوست داشت بعداً بینیشو عمل میکنه ولی اینقدر از ظاهر طفلک ایراد نگیر ، چهرش اینجوریه دیگ

همسر منم ۱۹۶ قدشه ۶٠ وزنش(رسما سوءتغذیه هستش انگار) اما روزی ۶ وعده بگم غذای کامل میخوره کم نگفتم ولی تو بگو اگر ۱ گرم اضافه کنه🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

حالا من اب بخورم شکمم عین زن حامله میشه.

ولی خب اینا تو ژنشون هستش همشون قد بلند و لاغر اندامن

اینم بگم واقعا استرس کنکور خیلی بده...

من سال پیش اومدم ازمون وکالت بدم(قبول نشدم) از، شدت استرس و مقایسه کردن خودم با دیگران، روز ازمون ادم دیگه ای شده بودم...

فکر کن از ۶۴ کیلو شدم ۸٠ کیلو...

جوش های چرکی، پوست کدر، ریزش مو...

بعدش که ازمون رو دادم گفتم گور باباش هیچی مهم نر اژ حودم نیست.

داداشتم الان فشار زیادی روشه

بره باشگاه خب

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش