2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۵سال پیش لازک انجام دادم

هنوز شماره چشمم صفره

برای من مثل تولد دوباره بود

عوارض خاصی نداره بیشترینش خشکی چشم و حساسیت به نوره

مهمه پیش دکتر درست و حسابی بری که الکی برات خرج و دردسر نتراشه

دکتر سید مهدی مدرس زاده اگر هنوز زنده باشه و عمل کنه عالیه

سختیش فردای عمل هست که کمی ورم و سوزش داره از روز سوم هم دیگه خوب میشه

من مادرم انجام داده بعد ۱۲ سال کنی دید در شب و دید نزدیکش دچار مشکل شده خود عملش راحته قبلش چکاب میکنم که ببین کاندید عمل هستی یا نه ،البته مادرم سنش بالا بود که انجام داد .

ترسی ندازه عزیزم عملش یک ربع بیست دقیقه طول میکشه و چیزی نمیفهمی بعدش مواظبت میخواد و درد داره بعدش که بهت میگن چ کارایی انجام بدی یا ندی

باید تو نور آفتاب عینک بزنی و رعایت کنی دیگه و بعدش خشکی چشم داره همین ولی عالیه من اصلا یادم نمیاد یک روزی عینک داشتم

خبری نیست. 

ترسی ندازه عزیزم عملش یک ربع بیست دقیقه طول میکشه و چیزی نمیفهمی بعدش مواظبت میخواد و درد داره بعدش ...

مرسی ازت

من اخه کلا خشکی چشم دارم همین الان

میتونم عمل کنم؟

از خود عمل نمیترسما، میترسم مثلا خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته بعدش

مثلا میگن ممکنه تو شب دیگه نتونی ببینی

چشمام خیلی حساسن همیشه میسوزن

🍓

من لیزیک کردم حدود۱۲سال پیش خیلی هم راضیم.

ترس که همه دارن.با خودت میگی اگه یک لحظه موقع عمل یه ور دیگه نگاه کنم چی میشه.ولی برا من راحت بود عمل و کلا دو تا چشمم ۵ دقیقه هم طول نکشید.مراقبت بعدش هم قرص استامینوفن و چند تا قطره و قطره اشک مصنوعی و یه لنز محافظ و عینک دودی بود.که بعد فکر کنمیک هفته دکتر لنز رو خودش برداشت از چشمم.من کهنه دردی نه عوارضی ولی دو سه نفر از ده نفری که اونجا بودن سردرد داشتن یه کم ولی من درد رو محل ندادم

من لیزیک کردم حدود۱۲سال پیش خیلی هم راضیم.ترس که همه دارن.با خودت میگی اگه یک لحظه موقع عمل یه ور دی ...

یه جا خوندم

نوشته بود که بعضیا ممکنه دیدشون تو شب تار شه

از این ترسیدم

چشمام رنگیه، باز خوندم برا چشم رنگیا یکم خطرناکه

مرسی که تجربت رو به اشتراک گذاشتی مهربون

🍓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز