2821
2789

بدبختی

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهعد و وفاداری

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

تهعد و وفاداری

از نظر من عشق اینکه نفس که میکشی برای اونه اصلا زندگی که میکنی برای اونه عاشق که باشی هم وفاده هم تعهد عشق یعنی کسی بغییر اون یه نفر به چشمت نمیاد نباشه نیستی

عشق یعنی طرفو بیشتر از خودت دوست داشته باشی و حال خوب اون به خودت ارجعیت داشته باشه

تجربش کردم و خوشحالم عاشق یه ادم درست شدم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

حس بیدار شدن چیز را عشق میگوییند😂😂

جدا از شوخی عشق کلک طبیعت و بدن ماست برای تداوم نسل

ی بخشیش هم مربوطه به خلا عاطفی

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

2824
2823
2791
2779
2792