2789
عنوان

مادر شوهرا

526 بازدید | 13 پست

سلام، واقعا چرا همه اینقدر از مادر شوهرا بد میگن، من واقعا حس میکنم به خاطر حسادت زنانه هست وگرنه تا الان مادر شوهری ندیدم که بد باشه واقعا. بعد این بدبختا خیلیا خب اصلا نمیدونن نینی سایت چی هست، این عروس هاشون هی میان اینجا بد این بدبختا رو میگن😂

Just for fun

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کی بد گفتم

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

من یه خواهر شوهرم ۳تا عروس داریم ۳تا فرشته ان

مادر من یه عقده ای و کینه ای هست که نگووووو

مادر من الکی گیر میده بهشون الکی دشمن تراشی میکنه

اون بیچاره ها از ما دختراش بهترن ولی مادرم یه فحش هایی میده اونا میشنون ولی از خانمیشون چیزی نمیگن چون تا تو اتاق میرن مادرم بحش های زننده میگه که بشنون و هی بدشون رو میگه

خدا اینجور مادر شوهر یا مادر رو نصیب گرگ بیابون نکنه

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

یه سوال

چرا انقدر خاله زنکی؟

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

اقتضای سنمه، درست میشم

پس برو مشقاتو بنویس کوشولو

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز