2777
2789
غلط میکنی تو.زنیکه دیگه مادرشدی ناسلامتی ازخودت خجالت بکش.روانی

چی میگی؟؟؟؟؟

فکر میکنی الان تو بهتری؟؟؟  

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دودش تو چشم خودتون میره .تو که شوهر خوبی نداری !!!!

لااقل بچه خوبی بار بیار .مادر خوبی باش 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

این خیلی بده دوستم ک دعوا میکنین تو شخصیت بچتون تاثیر منفی میزاره یا ی عقده ای میشه یا یه ترسو و ممکنه یکم ک بزرگتربشه بی اختیارتو ادرار بشه لطفا رعایت کن

یکی باید باشه که وسط روزمرگی های زندگی لبخندروی لبت بیاره.....  
غلط میکنی تو.زنیکه دیگه مادرشدی ناسلامتی ازخودت خجالت بکش.روانی

با این مدل حرف زدنت معلومه وضعیت خودت خیلی بدتره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

کاش دیگه تکرارش نکنین؛ هیچوقت دعوای زن و شوهری رو برای بچه‌ها به نمایش نذارین.

اون چه گناهی کرده؟ تقصیرش چیه؟

جایی داره که بره برای اینکه صدای بلندتون رو نشنوه؟ کوچیکه، اما باور کن متوجه میشه. نذار بعد ها اثرات این رفتارتون رو توی حرکاتش ببینی و پشیمون بشی.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

من یکبار با همسرم دعوام شد در حد بحث ولی صدای من خیلی بلند بود.‌انقدرررر بچم‌گریه کرد هنوزم وقتی یادم میاد دلم میخواد بمیرم. مرتب با چشماش منو دنبال میکرد و قیافش شوک زده بود. حدودا ۷ ماهش بود 

دیگه تصمیم گرفتم هرگز جلوش بحث نکنم 

وقتی عصبی میشی دوتا نفس عمیق بکش و تو دلت مرتب بگو بخاطر بچم و آروم شو. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مگه ادم هر روز دعوا میکنه؟؟؟؟

حالا که بچه داری سعی کن صبر و تحملت رو بالا ببری و زودتر مشکل بینتون رو حل کنی وگرنه اثرات خیلی بدی رو روان بچت میزاره که هیچ وقت اصلاح شدنی نیست

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری