2789
عنوان

اذیتم میکنن

239 بازدید | 3 پست

دوستان من کلا آدمی هستم که از بحث دوری میکنم و خیلی ساکتم.یه دخترخاله دارم که از من ده سال بزرگتره و ما با هم خیلی صمیمی هستیم و بودیم.ولی ایشون همیشه میگفتن تو خودتو میگیری در صورتی که من فقط ساکتم شخصیتم اینه.وقتی کنکورم سال ۱۴۰۱ رتبه ام به پرستاری و پیرا میخورد راستش نرفتم چون خیلی به پزشکی علاقه داشتم و خب تو زندگیم خیلی حسرت ها داشتم دلم نمیخواست این یکیم روی دلم بمونه.یه بار باهام همون سال بحثش شد گفت حالا خوبه یه پرستاری میتونستی قبول شی اینقدر قیافه میگیری.خلاصه من هیچی نگفتم و بعدش اونم عذرخواهی کرد.سال بعدش خداروشکر من پزشکی شهر خودمون قبول شدم.الان حدود چند ماهی هست ازدواج کرده.با شوهرش هر جا میشینن چه جلوی من چه پشت من میگن شانسی قبول شده و به خاطر این بوده بقیه درس نمیخوندن قبول شده و....از این حرفا خیلی زیاد میزنن که یه جورایی موفقیت منو کم جلوه بدن.حالا الان میخوان با شوهرش بیان خونمون چند روزی بمونن من مطمئنم جلوی بابام میخوان از این حرفا بزنن بهم.بابامم شخصیتش طوریه که اگه جواب کسیو ندم بعدا بهم میگه بی عرضه هستی و لالی.میخوام جوابشونو بدم.چی باید بگم؟خسته شدم از بس حرف شنیدم

بگو تلاش کردم تونستم برسم به همینجا

بعدش بگو توئم بخون شانسی قبول میشی حتما😒

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فکر کنم واسه اظهار نظر دیر باشه ولی میتونستی بهشون بگی

آره شانسی قبول شدم

شانسی هم دکتر میشم

شانسی هم پولدار میشهم

تازه شانسی هم شوهر خوب گیرم میاد

اگر هم بعدش پدرت بهت گفت بی عرضه میتونستی بگی شانسی هم بی عرضه شدم

کلا همراهیشون کنی بهتره مثلا رفتی خونه فلان فامیل بهت گفتن شانسی قبول شدی یا نه؟؟

بگو آره شانسی قبول شدم

یک کیلو خیار هستم آماده انجام وظیفه